Έρχεται στις αίθουσες: Για Όνομα του Θεού! (trailer, pics)

Η ταινία “Για Όνομα του Θεού” (“Mes trésors”) αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στους ελληνικούς κινηματογράφους, την Πέμπτη, 1 Ιουνίου 2017.

Η κωμωδία, παραγωγής Γαλλίας, σε σκηνοθεσία Πασκάλ Μπουρντιό, έχει διάρκεια μιας ώρας και 31 λεπτών, ενώ παίχτηκε για πρώτη φορά στη Γαλλία, στις 4 Ιανουαρίου 2017.

Σκηνοθεσία: ΠΑΣΚΑΛ ΜΠΟΥΡΝΤΙΟ
Σενάριο: ΚΑΡΟΛ ΖΙΑΚΟΜΠΙ, ΜΙΣΕΛ ΖΙΑΚΟΜΠΙ, ΖΙΛΕΙΤ ΣΑΛΕ & ΦΑΜΠΙΕΝ ΣΟΥΑΡΕΣ
Ηθοποιοί: ΖΑΝ ΡΕΝΟ, ΡΙΜ ΚΕΡΙΣΙ, ΚΑΜΙΛ ΣΑΜΟΥ, ΜΠΡΟΥΝΟ ΣΑΝΤΣΕΣ, ΠΑΣΚΑΛ ΝΤΕΜΟΛΟ
Διάρκεια: 91 λεπτά
Πρεμιέρα: Πέμπτη, 1 Ιουνίου 2017
Χρονολογία παραγωγής: 2017
Είδος ταινίας: KΩΜΩΔΙΑ
Χώρα παραγωγής: ΓΑΛΛΙΑ
Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΑΝΩ ΤΩΝ 12 ΕΤΩΝ

 

Περίληψη:

Η Καρόλ είναι μία εσωστρεφής ειδικός εφαρμογών πληροφορικής, που ακόμα ζει με τη μητέρα της. Η Καρολίν είναι μία αυθάδης κλέφτρα, που συχνάζει στα πολυτελή ξενοδοχεία της Γαλλικής Ριβιέρας. Οι δύο νεαρές γυναίκες δεν γνωρίζουν η μία την άλλη, ούτε έχουν τίποτα κοινό. Τίποτα, επειδή ο πατέρας τους έφυγε πριν τη γέννησή τους και δεν τον είδαν ξανά ποτέ. Μέχρι τη στιγμή που ο Πατρίκ… εμφανίζεται και πάλι! Ο διεθνώς καταζητούμενος κλέφτης, μετά από ένα σχεδόν θανατηφόρο περιστατικό, αποφασίζει να αναπληρώσει τον χαμένο χρόνο με τις κόρες του, συναντώντας τις για ένα κοινό σκοπό: την κλοπή ενός βιολιού Στραντιβάριους, αξίας 15.000.000 δολαρίων. Ανάμεσα σε γκάφες, τον ερασιτεχνισμό και τους διαπληκτισμούς μεταξύ τον κορών του, ο Πατρίκ θα αντιληφθεί πως αυτή του η επιστροφή είναι κάθε άλλο παρά εύκολη…

 

Trailer:

Please follow and like us:
0

454 thoughts on “Έρχεται στις αίθουσες: Για Όνομα του Θεού! (trailer, pics)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *