Έρχεται στις Αίθουσες: Η 9η Ζωή του Λουί Ντραξ (trailer, pics)

Η ταινία “Η 9η Ζωή του Λουί Ντραξ” (“The 9th Life of Louis Drax”) αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στους ελληνικούς κινηματογράφους, την Πέμπτη, 11 Μαΐου 2017.

Το ψυχολογικό θρίλερ, παραγωγής Αγγλίας, Καναδά και ΗΠΑ, σε σκηνοθεσία Αλεξάντερ Άζα, παίχτηκε για πρώτη φορά στη Γεωργία και στη Ρωσία, την 1η Σεπτεμβρίου 2016.

Σκηνοθεσία: ΑΛΕΞΑΝΤΕΡ ΑΖΑ
Σενάριο: ΜΑΞ ΜΙΝΓΚΕΛΑ & ΛΙΖ ΤΖΕΝΣΕΝ
Ηθοποιοί: ΟΛΙΒΕΡ ΠΛΑΤ, ΑΑΡΟΝ ΠΟΛ, ΣΑΡΑ ΓΚΑΝΤΟΝ, ΤΖΕΪΜΙ ΝΤΟΡΝΑΝ, ΑΙΝΤΕΝ ΛΟΝΓΚΓΟΥΟΡΘ
Διάρκεια: 1 ώρα και 48 λεπτά
Πρεμιέρα: Πέμπτη, 11 Μαΐου 2017
Χρονολογία παραγωγής: 2016
Είδος ταινίας: ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟ ΘΡΙΛΕΡ
Χώρα παραγωγής: ΑΓΓΛΙΑ, ΚΑΝΑΔΑ & ΗΠΑ
Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΑΝΩ ΤΩΝ 12 ΕΤΩΝ

 

Περίληψη:

Αφού έχει ήδη καταφέρει να επιβιώσει από οκτώ, σχεδόν θανάσιμα, ατυχήματα κατά τη διάρκεια της άτυχης ζωής του, ο Λούι Ντραξ πηδά από έναν απόκρημνο γκρεμό ανήμερα των 9ων γενεθλίων του. Ενόσω η αστυνομία ερευνά τα αίτια της παραλίγο θανατηφόρας πτώσης του Λουί και το που βρίσκεται ο βίαιος πατέρας του, Πίτερ, ο αναγνωρισμένος νευρολόγος Δρ. Άλαν Πασκάλ καταφεύγει σε ανορθόδοξες μεθόδους σε μία προσπάθεια να «μπει» στο υποσυνείδητο του μικρού και να αποκαλύψει την αλήθεια για τα γεγονότα. Όσο, όμως, ερευνά όλο και περισσότερο τη μυστηριώδη ικανότητα του Λούι να ξεφεύγει από το θάνατο, ο γιατρός αρχίζει να ερωτεύεται τη μητέρα του παιδιού, Νάταλι. Με νέα στοιχεία να κάνουν την εμφάνισή τους, μία σοκαριστική αποκάλυψη αλλάζει τη μοίρα του Λούι Ντραξ και όσων βρίσκονται γύρω του.

 

Trailer:

Please follow and like us:
0