Έρχεται στις αίθουσες: Ο Σύμβουλος (trailer, pics)

Η ταινία “Ο Σύμβουλος” (“A Family Man”) αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στους ελληνικούς κινηματογράφους την Πέμπτη, 10 Αυγούστου 2017.

Το δράμα παραγωγής Καναδά και ΗΠΑ παίχτηκε για πρώτη φορά στις 13 Σεπτεμβρίου 2016 στον Καναδά και συγκεκριμένα στο Toronto International Film Festival.

Σκηνοθεσία: ΜΑΡΚ ΓΟΥΙΛΙΑΜΣ
Σενάριο: ΜΠΙΛ ΝΤΟΥΜΠΟΥΚ
Ηθοποιοί: ΤΖΕΡΑΡΝΤ ΜΠΑΤΛΕΡ, ΓΟΥΙΛΙΑΜ ΝΤΑΦΟΕ, ΑΛΦΡΕΝΤ ΜΟΛΙΝΑ, ΑΛΙΣΟΝ ΜΠΡΙ
Διάρκεια: 110 λεπτά
Πρεμιέρα: Πέμπτη, 10 Αυγούστου 2017
Χρονολογία παραγωγής: 2016
Είδος ταινίας: ΔΡΑΜΑ
Χώρα παραγωγής: ΚΑΝΑΔΑΣ & ΗΠΑ
Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΑΝΩ ΤΩΝ 12 ΕΤΩΝ

 

Περίληψη:

Για τον Ντέιν Τζένσεν (Μπάτλερ), η επιτυχία απαιτεί να είσαι και λίγο αδίστακτος. Μετά από χρόνια που ανεβαίνει τα σκαλιά στην εταιρία του, ο μεγαλύτερος στόχος του είναι προ των πυλών. Το αφεντικό της εταιρίας εύρεσης εργασίας στην οποία εργάζεται (Νταφόε) ανακοινώνει ότι συνταξιοδοτείται – και φτάνει η στιγμή του να κάνει το μεγάλο άλμα. Η άνοδος του απαιτεί όλη του την προσοχή, ειδικά μιας και η σημαντικότερη αντίπαλος του (Μπρι) είναι νεότερη, αλλά εξίσου αποφασισμένη. Αλλά τότε συμβαίνει κάτι που δεν μπορούσε να φανταστεί. Ο δεκάχρονος γιος του αρρωσταίνει σοβαρά. Μετά από χρόνια που ο Ντέιν σημείωνε τη μια επαγγελματική νίκη μετά την άλλη, οι ανάγκες της οικογένειας του αποκτούν μεγαλύτερη σημασία από τις φιλοδοξίες του, καθώς καλείται να αντιμετωπίσει την τρομακτική νέα πραγματικότητα της οικογενειακής του ζωής.

 

Trailer:

Please follow and like us:
0