Βάλσαμο η διακοπή για τον Ολυμπιακό

Τα προβλήματα τραυματισμών δεν λείπουν στον Ολυμπιακό, από την αρχή της σεζόν ή καλύτερα, από την αρχή της προετοιμασίας. Ακόμη και στα φιλικά του καλοκαιριού, υπήρχε πάντα κάποιος τραυματίας που θα απουσίαζε, όπως ο Μποτία. Όμως όπως όλα δείχνουν, με την επιστροφή της αγωνιστικής δράσης μετά το κενό που υπάρχει αυτή την εβδομάδα λόγω της Εθνικής ομάδας, θα είναι η πρώτη φορά που το ιατρικό δελτίο των «ερυθρολεύκων» θα είναι… λευκό!

Ο Μπεν, ο Εμενίκε, αλλά και ο Σεμπά αναμένεται πως τις επόμενες ημέρες θα μπουν σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης. Από εκεί και πέρα, τα μικροπροβλήματα που έχουν προκύψει από τον χτεσινό αγώνα με τον Πλατανιά, δεν εμπνέουν ιδιαίτερες ανησυχίες, αν και η ακριβής κατάσταση θα ξεκαθαρίσει σήμερα.

Ο Μποτία αποχώρησε με ενοχλήσεις από το ματς, ενώ ο Ελαμπντελαουί αισθάνθηκε ενοχλήσεις πριν από τον αγώνα κι γι? αυτό τελευταία στιγμή τη θέση του πήρε ο Φιγκέιρας. Και οι δύο θα εξεταστούν σήμερα, ωστόσο λόγω του κενού που υπάρχει, έχουν μπροστά τους τον χρόνο που απαιτείται για την αποθεραπεία τους.

Έτσι, αν δεν προκύψει κάποιο απρόοπτο με τους διεθνείς της ομάδας, τότε με την επιστροφή στην αγωνιστική δράση, ο Ολυμπιακός θα έχει για πρώτη φορά φέτος «καθαρό» το ιατρικό δελτίο.

Please follow and like us:
0