Ενας άχρωμος Ολυμπιακός, χωρίς τακτική και στόχο…

Βλέποντας την ενδεκάδα με την οποία ξεκίνησε ο Μπέντο στο ματς με την ΑΕΚ, πίστεψα ότι ο Ολυμπιακός θα πάρει αποτέλεσμα μέσα στον ΟΑΚΑ. Ομως αυτό που είδαμε κατά την μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού, με εξαίρεση ένα μεμονομένο 5λεπτο-10λεπτο στα μέσα του πρώτου ημιχρόνου, δεν θυμίζει σε τίποτα Ολυμπιακός.

Αχρωμος, άοσμος, χωρίς τακτική, χωρίς στόχο, χωρίς προσανατολισμό. Δεν κατάλαβα ποτέ τι στόχευε να κάνει στο ματς ο Μπέντο. Πως είχε σκεφτεί ότι θα μπορούσε να απειλήσει ο Ολυμπιακός και με ποιόν τρόπο.

Με τις καμινάδες, με τις ατομικές ενέργειες, με την έλλειψη ψυχραιμίας; Δεν κατάλαβα ποτέ τι ήθελε να κάνει με τον Ανδρούτσο να παίρνει την θέση του Ρομαό και έτσι να απενεργοποιήσει τον Μάρτινς, ο οποίος μέχρι εκείνο το σημείο ήταν ο μόνος του το πάλευε το θέμα.

Ο Ιντέγε θύμισε Καρντόσο. Είτε έπαιξε είτε δεν έπαιξε, το ίδιο και το αυτό. Τα λέγαμε ότι ήταν ανέτοιμος και αυτό φάνηκε. Ο Ολυμπιακός κατέβηκε για να το παλέψει στα ίσια το ματς. Δεν κράτησε παίκτες για την αναμέτρηση με την Οσμάνλισπορ. Και αυτό ίσως να το πληρώσει πλέον εις διπλούν.

Δεν ξέρω πλέον τι μπορούμε να περιμένουμε από την ομάδα. Δείχνει να μην βρίσκει κανένας την λύση. Μία πρόκριση, μπορεί να αλλάξει την ψυχολογία, αλλά για να έρθει χρειάζεται τακτική και ψυχραιμία.

Υ.Γ.: Τον Μάνταλο τον περιμέναμε να σφυρίξει έδρα. Δεν ήταν καμία έκπληξη.

Υ.Γ1: Ο Μπέντο παίζει το κεφάλι του στην Τουρκία. Ή παίρνει πρόκριση και μένει ή φεύγει μαζί με την Ευρωπαϊκή πορεία…

Please follow and like us:
0