Μια ολοκαίνουρια εμπειρία Spider-Man (video)

Με πρωταγωνιστή τον πιο αναγνωρίσιμο υπερήρωα του κόσμου, το Spider-Man PS4 (προσωρινός τίτλος) παρουσιάζει τις ακροβατικές ικανότητες, τον αυτοσχεδιασμό και το πέταγμα ιστών που έχουν κάνει τον αραχνάνθρωπο διάσημο, ενώ παράλληλα εισάγονται νέα στοιχεία που δεν έχουν εμφανιστεί ξανά σε παιχνίδι Spider-Man. Από τη χρήση παρκούρ για τις μετακινήσεις στον χώρο, μέχρι νέους μηχανισμούς μάχης και εντυπωσιακές στημένες σκηνές, είναι ένα Spider-Man που όμοιό του, δεν έχετε ξαναπαίξει.

Η Marvel και η Insomniac Games συνεργάστηκαν για να δημιουργήσουν μια νέα, αυθεντική ιστορία του Spider-Man. Δεν είναι ο Spider-Man που έχετε συναντήσει ή δει σε μια ταινία. Είναι ένας έμπειρος Peter Parker που έχει ειδικευτεί να πολεμά εγκληματίες στη Νέα Υόρκη. Παράλληλα, δίνει μάχη για να ισορροπήσει τη χαοτική προσωπική του ζωή και καριέρα ενώ η μοίρα των εννέα εκατομμύρια νεοϋορκέζων πέφτει στους ώμους του.

Γίνετε ο Spider-Man

Ένας έμπειρος Spider-Man, που πολεμά για χρόνια το έγκλημα, ο Πίτερ Πάρκερ έχει τον απόλυτο έλεγχο της πανίσχυρης αραχνοαίσθησής του, δυναμικές τεχνικές και ακροβατικές ικανότητες και μία νέα στολή.

Απολαύστε μία πρωτότυπη ιστορία

Είναι ένα ολοκαίνουργιο σύμπαν για τον Spider-Man, που περιλαμβάνει γνώριμους χαρακτήρες σε καινούργιους ρόλους. Πάρτε υπό τον έλεγχό σας μια περίπλοκη διπλή ζωή, ως ένας νεαρός ενήλικας με μεγάλες δυνάμεις… και σχέσεις που εξελίσσονται.

Βουτήξτε σε συγκλονιστικό, ανοιχτό κόσμο

Περιπλανηθείτε ελεύθερα στη Νέα Υόρκη της Marvel και εμπλακείτε σε επικές σκηνές δράσης, γεμάτες με πλούσια αφήγηση και χαρακτήρες με τους οποίους μπορείτε να ταυτιστείτε.

 

Please follow and like us:
0