Πάρτης το έξυπνο δώρο, που θα το μοιράζεσαι μαζί της!

Το πικάπ παραμένει ένα κλασικό δώρο, ιδίως για εσένα που πιστεύεις πως μουσική ίσον βινύλιο. Το Crosley Cruiser διπλώνει σε ένα καλαίσθητο βαλιτσάκι μεταφοράς για ευελιξία, ώστε να ακούς αλλά και να μεταφέρεις τους αγαπημένους δίσκους βινυλίου σου. Το πικάπ αυτό διαθέτει έξοδο RCA για να το συνδέσεις απευθείας στον ενισχυτή σου αλλά και Αux-in, για να συνδέσεις το smartphone ή το mp3 player σου και να αξιοποιήσεις τα ενσωματωμένα ηχεία του. Τέλος, διαθέτει 3 ταχύτητες αναπαραγωγής 33/45/78 RPM, ενώ μπορείς να παίξεις βινύλια με διαστάσεις 7″, 10″ και 12″.

Δώρα για εκείνη, δώρα για εκείνον ή και για τους 2!

Αν είσαι περιπετειώδης τύπος, τότε θα ενθουσιαστείς με τη action camera GoPro Hero5 Black. Πρόκειται για τη ισχυρότερη GoPro η οποία διαθέτει ασύρματη επικοινωνία μέσω Wi-Fi & Bluetooth. Ανάμεσα στα χαρακτηριστικά που ξεχωρίζουν είναι το Advanced Wind Noise Reduction, για να απομονώνεται ο ήχος του αέρα από τα videos σου και το Voice Control, προσφέροντας δυνατότητα χειρισμού μέσω φωνητικών εντολών. Με το Simple One-Button Control θα έχεις ευκολία και δυνατότητα άμεσης χρήσης της συσκευής με ένα και μόνο κουμπί. Η Hero5 Black προσφέρει ανάλυση βίντεο 4Κ / 30fps και δυνατότητα λήψης φωτογραφιών 12MP.

Εκτύπωσε άμεσα και εύκολα τις μοναδικές σου στιγμές, με την Polaroid Snap Touch, χωρίς μελάνι. Η Polaroid Snap Touchπροσφέρει λεπτό σχεδιασμό, ανάλυση 13MP και δυνατότητα αποθήκευσης των φωτογραφιών και βίντεο σε SD κάρτα. Τέλος, διαθέτει οθόνη αφής 3,5″ για ευκολία κατά τη λήψη φωτογραφιών, αλλά και για άνετη παραμετροποίηση των ρυθμίσεων.

Δώρα για εκείνη, δώρα για εκείνον ή και για τους 2!

Είτε θέλεις να μάθεις την τέχνη της manual φωτογράφησης είτε προτιμάς τον αυτοματισμό, η μηχανή αυτή θα σε καλύψει σε όλες τις περιπτώσεις. Η Canon EOS 1300D Kit 18-55mm σου επιτρέπει να φωτογραφίζεις και να μοιράζεσαι το υλικό σου, χάρη στη δυνατότητα Wi-Fi. Διαθέτει 18.0MP ανάλυση, για να εκτυπώνεις σε μεγάλες διαστάσεις, ISO 6400 για συνθήκες χαμηλού φωτισμού και δυνατότητα λήψης βίντεο Full HD. Ο συνοδευτικός φακός 18-55mm είναι ιδανικός για να καλύψει τα πρώτα σου βήματα.

Please follow and like us:
0