Έρχεται στις αίθουσες: Η Χαμένη Πόλη του Ζ (trailer, pics)

Η ταινία “Η Χαμένη Πόλη του Ζ” (“The Lost City Of Z”) αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στους ελληνικούς κινηματογράφους, την Πέμπτη, 8 Ιουνίου 2017.

Η περιπέτεια, παραγωγής ΗΠΑ, σε σκηνοθεσία Τζέιμς Γκρέι, παίχτηκε για πρώτη φορά στις 15 Οκτωβρίου 2016 στις ΗΠΑ και συγκεκριμένα στο “New York Film Festival”.

Σκηνοθεσία: ΤΖΕΪΜΣ ΓΚΡΕΪ
Σενάριο: ΤΖΕΪΜΣ ΓΚΡΕΙ & ΝΤΕΪΒΙΝΤ ΓΚΡΑΝ
Ηθοποιοί: ΣΙΕΝΑ ΜΙΛΕΡ, ΡΟΜΠΕΡΤ ΠΑΤΙΝΣΟΝ, ΤΣΑΡΛΙ ΧΑΝΑΜ, ΤΟΜ ΧΟΛΑΝΤ
Διάρκεια: 141 λεπτά
Πρεμιέρα: Πέμπτη, 8 Ιουνίου 2017
Χρονολογία παραγωγής: 2017
Είδος ταινίας: ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ
Χώρα παραγωγής: ΗΠΑ
Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΑΝΩ ΤΩΝ 12 ΕΤΩΝ

 

Περίληψη:

Ο Βρετανός εξερευνητής Percy Fawcett ταξιδεύει στον Αμαζόνιο το 1906 και ανακαλύπτει αποδείξεις για την ύπαρξη ενός αγνώστου αλλά προχωρημένου πολιτισμού. Σε μία αχαρτογράφητη περιοχή της Βολιβίας, στην καρδιά του τροπικού δάσους o Percy βρίσκει πολυκαιρισμένα κεραμικά θραύσματα που αποδεικνύουν την ύπαρξη μιας χαμένης πόλης. Όταν επιστέφει στην Αγγλία και ανακοινώνει τα ευρήματα του για την πόλη που αποκαλεί «H ΧΑΜΕΝΗ ΠΟΛΗ ΤΟΥ Ζ» , χλευάζεται από τον υπόλοιποι επιστημονικό κύκλο. Έχοντας την αμέριστη συμπαράσταση της δυναμικής συζύγου του αποφασίζει να οργανώσει μία νέα αποστολή, να επιστρέψει στον Αμαζόνιο και αποδείξει ότι οι ισχυρισμοί του είναι πέρα για πέρα αληθινοί. Στο ταξίδι ακολουθεί ο πλούσιος εξερευνητής James Murray. Μαζί θα αντιμετωπίσουν απίστευτες προκλήσεις και τις περιπέτειες τους θα ακολουθήσουν μέσα από τις εφημερίδες της εποχής 40 εκατομμύρια αναγνώστες, μέχρι την μυστηριώδη εξαφάνιση τους το 1925. Μία επική ιστορία θάρρους και πάθους.

 

Trailer:

Please follow and like us:
0