Σύγχυση στους φιλάθλους με τις χορηγίες του Μέσι

Οι διάσημες μάρκες δαπανούν τεράστια χρηματικά ποσά σε χορηγίες αθλητών, αν και όχι πάντα με το αναμενόμενο αποτέλεσμα. Ο Λιονέλ Μέσι είναι ένας από τους κύριους πρεσβευτές της adidas. Στην πραγματικότητα, είναι ένας από τους λίγους παίκτες που έχουν τις δικές τους συλλογές με παπούτσια. Όχι άδικα και σίγουρα καθόλου τυχαία, ο Αργεντίνος ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα είναι ένα από τα εμβλήματα της adidas. Αν και αυτό δεν είναι ξεκάθαρο σε όλους τους φιλάθλους.

Όπως αναφέρεται σε μία πρόσφατη μελέτη σχετικά με τις χορηγίες στον αθλητισμό για το 2016, οι οπαδοί παρουσιάζουν σύγχυση, πιστεύοντας ότι ο Μέσι είναι με τη Nike. Πιθανώς λόγω του συνεχούς βομβαρδισμού των εικόνων του Λιονέλ με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα. Όμως επίσης οι οπαδοί πιστεύουν ότι μεταξύ των χορηγών του είναι επίσης η αεροπορική εταιρεία Qatar Airways, κύριος χορηγός του συλλόγου. Όμως ο Μέσι ήταν στην πραγματικότητα ήταν η εικόνα μιας αντίπαλης εταιρίας της Turkish Airlines.

Και συνδέεται επίσης με την Emirates. Αλλά αυτό συμβαίνει και αλλού, όπως με την Danone, αλλά και την Pepsi, καθώς οι οπαδοί πιστεύουν ότι χορηγός του είναι η Coca-Cola. Τέλος, οι οπαδοί τον συνδέουν με δύο άλλους χορηγούς της Μπαρτσελόνα: την Unicef, της οποίας το λογότυπο εμφανίζεται στο πίσω μέρος της φανέλας της ισπανικής ομάδας, αν και ο σύλλογος πληρώνει γι’αυτό και όχι η Unicef στην ομάδα και την Audi, της οποίας τα αυτοκίνητα να οδηγούν όλοι οι ποδοσφαιριστές του Λουίς Ενρίκε.

Please follow and like us:
0