Η Μάριον Μιχελιδάκη «απαντά» για τις δηλώσεις του Φοίβου Παπαδάκη: Μάλλον μπερδεύτηκε

31/05/2023

«Εγώ ό,τι έκανα πριν, κάνω και τώρα», είπε η Μάριον Μιχελιδάκη.

Η Μάριον Μιχελιδάκη έκανε δηλώσεις στους ρεπόρτερ που την περίμεναν έξω από το κανάλι.

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια απάντησε και για τη δήλωση που είχε κάνει ο Φοίβος Παπαδάκης προχθές στον αέρα της Κατερίνας Καινούργιου, όταν είπε πως την αρχισυνταξία της εκπομπής, «την έχει αναλάβει η Μάριον, είναι μία ιδιαίτερη κατάσταση».

«Μα, τι παρανόηση είναι αυτή, πραγματικά, όχι βέβαια, υπάρχει αρχισυντάκτρια, είναι η Φλωρεντία, η οποίας αναλαμβάνει τώρα. Η θέση θα καλυφθεί εσωτερικά, όλη η ομάδα συμβάλλει. Εγώ ό,τι έκανα πριν, κάνω και τώρα. Όχι, νομίζω ότι μάλλον μπερδεύτηκε ο Φοίβος», είπε η Μάριον Μιχελιδάκη.

 

Η Μάριον Μιχελιδάκη είπε στη συνέχεια: «Πού έχει ακουστεί ότι θα τελειώσει νωρίτερα η εκπομπή; Εγώ μέσα στο κανάλι δεν έχω ακούσει τίποτα».

To άρθρο Η Μάριον Μιχελιδάκη «απαντά» για τις δηλώσεις του Φοίβου Παπαδάκη: Μάλλον μπερδεύτηκε δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

 

Δημοφιλή Θέματα

Latest from Blog

«Μην σε γ@μ@σ@ πατσαβούρα, π@@τ@ν@, χοντρή»: Αδιανόητος τσακωμός γυναικών μέσα σε συρμό του Προαστιακού! (video)

Καυγάς σε Προαστιακό: Η αλήθεια είναι πως στην μετά covid επόχη ζούμε στην χώρα της παράνοιας. Σαν να μην τσίμπησε όλους μια μύγα τσετσέ. Κάπως έτσι και οι γυναίκες που θα δούμε στο παρακάτω βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου. Ένας επικός τσακωμός μέσα σε συρμό του Προαστικού με…

Συγκινεί ο Δημήτρης Σταρόβας στην πρώτη του εμφάνιση στη σκηνή, μετά την περιπέτεια με την υγεία του (video)

Στο Αμφιθέατρο Σχολής Τυφλών στην Κύπρο βρέθηκε χθες (3/9) ο Δημήτρης Σταρόβας, στην πρώτη του εμφάνιση πάνω στη σκηνή μετά το εγκεφαλικό που υπέστη τον Μάιο. Αφορμή στάθηκαν τα 33 χρόνια από την ίδρυση του συγκροτήματος «Άγαμοι Θύται». Ο Τάσος Τρύφωνος, που ήταν μεταξύ των θεατών, απαθανάτισε με το κινητό…