Τρομακτικό βίντεο από το τροχαίο με το αυτοκίνητο που αναποδογύρισε στη Μαραθώνος

29/05/2023

Βίντεο ντοκουμέντο καταγράφει τη σοκαριστική στιγμή που αυτοκίνητο πέφτει χωρίς… φρένα σε ΚΑΦΑΟ του ΟΤΕ και αναποδογυρίζει στη λεωφόρο Μαραθώνος.

Το μαύρου χρώματος αυτοκίνητο -όπως φαίνεται στο βίντεο που έχει τραβηχθεί από κάμερα ασφαλείας- κινείται στη δεξιά πλευρά του οδοστρώματος και πέφτει χωρίς να έχει προηγηθεί φρενάρισμα επάνω στο ΚΑΦΑΟ του ΟΤΕ με καλώδια, σε σημείο της λεωφόρου Μαραθώνος, στο ύψος της Άνοιξης.

Αμέσως σηκώνεται ένα πυκνό σύννεφο σκόνης και σε κλάσματα δευτερολέπτου, το αυτοκίνητο «τουμπάρει». Το ΚΑΦΑΟ καταστράφηκε ενώ το ΙΧ χτύπησε και σε πινακίδα σήμανσης που υπήρχε στο σημείο, πριν αναποδογυρίσει στο οδόστρωμα. 

Το σοβαρό τροχαίο ατύχημα συνέβη το πρωί της Δευτέρας. Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, ο οδηγός, 23 ετών, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο αλλά ευτυχώς η ζωή του δεν διατρέχει κίνδυνο. Οι άνδρες της Πυροσβεστικής και της Τροχαίας χρειάστηκαν πάνω από μία ώρα για να απομακρύνουν το όχημα από το σημείο.

#ΒΙΝΤΕΟ_ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ #ΛΕΩΦΟΡΟΣ_ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ #ΑΝΑΤΡΟΠΗ #ΤΡΟΧΑΙΟ_ΑΤΥΧΗΜΑ #ΤΡΟΧΑΙΟ #ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ #ΑΝΑΠΟΔΑ

 

 

​ 

 

Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις 

Δημοφιλή Θέματα

Latest from Blog

«Μην σε γ@μ@σ@ πατσαβούρα, π@@τ@ν@, χοντρή»: Αδιανόητος τσακωμός γυναικών μέσα σε συρμό του Προαστιακού! (video)

Καυγάς σε Προαστιακό: Η αλήθεια είναι πως στην μετά covid επόχη ζούμε στην χώρα της παράνοιας. Σαν να μην τσίμπησε όλους μια μύγα τσετσέ. Κάπως έτσι και οι γυναίκες που θα δούμε στο παρακάτω βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου. Ένας επικός τσακωμός μέσα σε συρμό του Προαστικού με…

Συγκινεί ο Δημήτρης Σταρόβας στην πρώτη του εμφάνιση στη σκηνή, μετά την περιπέτεια με την υγεία του (video)

Στο Αμφιθέατρο Σχολής Τυφλών στην Κύπρο βρέθηκε χθες (3/9) ο Δημήτρης Σταρόβας, στην πρώτη του εμφάνιση πάνω στη σκηνή μετά το εγκεφαλικό που υπέστη τον Μάιο. Αφορμή στάθηκαν τα 33 χρόνια από την ίδρυση του συγκροτήματος «Άγαμοι Θύται». Ο Τάσος Τρύφωνος, που ήταν μεταξύ των θεατών, απαθανάτισε με το κινητό…