Έλενα Γαλύφα: Στο κινητό του άντρα μου βλέπεις μόνο γυναίκες να ποζάρουν με εσώρουχα

22/11/2023

“Αν πάρεις το κινητό του άντρα μου, θα νομίζεις ότι έχει “πάει” με όλον τον κόσμο” δήλωσε η Έλενα Γαλύφα.

Η Έλενα Γαλύφα έδωσε το παρών σε event και μίλησε στους δημοσιογράφους για τη σχέση της με τον σύζυγό της και αν ζηλεύει ο ένας τον άλλον. 

“Ο σύζυγός μου μου λέει δεν έχεις event να φύγεις από το σπίτι; Δεν με ζηλεύει καθόλου ίσια ίσα του αδειάζω τη γωνιά, παίζει Play Station, φωνάζει τους φίλους του αράζει. Μία χαρά περνάει.

Μετά από 22 χρόνια δεν ζηλεύω. Αν πάρεις το κινητό του άντρα μου, θα νομίζεις ότι έχει “πάει” με όλον τον κόσμο. Βλέπεις μόνο γυναίκες να ποζάρουν με εσώρουχα και του λέω τι κάνεις εκεί πέρα; Ε, μου λέει: Μόνο βλέπω” είπε αρχικά η Έλενα Γαλύφα.

Ποιος κάνει την πρώτη κίνηση για να τα βρούνε ξανά; “Νομίζω κι οι δύο. Έχω ένα μεγάλο καναπέ, καμία φορά είμαστε ξαπλωμένοι και πιάνει ο ένας τη μία άκρη κι ο άλλος την άλλη.

Ξαφνικά ενώνονται δύο πόδια και αρχίζουν και τρίβονται και ζεσταίνεται το κλίμα”.

To άρθρο Έλενα Γαλύφα: Στο κινητό του άντρα μου βλέπεις μόνο γυναίκες να ποζάρουν με εσώρουχα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

 

Δημοφιλή Θέματα

Latest from Blog

Παναθηναϊκός: Η σύζυγος του Τσεντί Οσμάν με τους εκατομμύρια followers και τη χρυσή καριέρα στην τουρκική τηλεόραση

Ο Τσεντί Οσμάν είναι το νέο απόκτημα του Πανθηναϊκού AKTOR και από χθες το βράδυ βρίσκεται στην Αθήνα δηλώνοντας ενθουσιασμένος για τη νέα σελίδα στην καριέρα του. Ο 29χρονος, ο οποίος έχει γεννηθεί στην Oχρίδα της Βόρειας Μακεδονίας ξεκίνησε από πολύ μικρός να ασχολείται με το μπάσκετ. Πρώτος σημαντικός σταθμός…

Ά. Πορτοσάλτε για Στ. Κασσελάκη: «Ήρθε με το μαγιό και το σκαρπίνι, πήρε ένα κόμμα και το κόμμα τον πέταξε έξω»

Άρης Πορτοσάλτε και Βαγγέλης Παπαδημητρίου σχολιάζουν τα μέτρα της ΔΕΘ, όπως ανακοινώθηκαν από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, αλλά και την απόφαση του ΣΥΡΙΖΑ για την πραγματοποίηση εκλογής προέδρου μετά από σχετική πρόταση μομφής.…