Έντ Σίραν: Αποκάλυψε ότι η γυναίκα του είχε όγκο όσο ήταν έγκυος

01/03/2023

Μια συγκλονιστική κατάθεση ψυχής από τον Εντ Σίραν, που έκανε γνωστό ότι η σύζυγός του διαγνώστηκε με όγκο ενώ ήταν έγκυος και μπορούσε να υποβληθεί σε θεραπεία μόνο μετά τον τοκετό!

Η αποκάλυψη του Έντ Σίραν για το πρόβλημα υγείας της συζύγου του έγινε με αφορμή το έκτο του άλμπουμ, με τίτλο «-» (σ.σ Subtract), το τελευταίο στη σειρά των άλμπουμ του με τίτλους από μαθηματικά σύμβολα.

Για την παραγωγή του συνεργάστηκε με το μέλος του ροκ συγκροτήματος «The National», Άαρον Ντέσνερ (Aaron Dessner). Περιέχει 14 τραγούδια που χαρακτηρίζονται από «φολκ στοιχεία και ολοκληρωμένες ορχηστρικές ενορχηστρώσεις».

Ο τραγουδιστής δήλωσε ότι ακύρωσε 10 χρόνια δουλειάς (αρχικά έγραφε ένα αμιγώς ακουστικό άλμπουμ) μετά από μια σειρά γεγονότα που του συνέβησαν στην προσωπική του ζωή στις αρχές του 2022.

«Μέσα σε κάτι παραπάνω από μια εβδομάδα, αντικατέστησα τη δουλειά μιας δεκαετίας με τις πιο βαθιές και σκοτεινές σκέψεις μου», ανέφερε σε δήλωσή του ο τραγουδιστής και αποκάλυψε ότι η έγκυος σύζυγός του είχε διαγνωστεί με «όγκο και δεν μπορούσε να υποβληθεί σε θεραπεία μέχρι να γεννήσει».

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ed Sheeran (@teddysphotos)

 

Παράλληλα, έπρεπε να διαχειριστεί το θάνατο του «καλύτερου φίλου… αδελφού για μένα» Τζαμάλ Έντουαρντς (Jamal Edwards), και τη δίκη για λογοκλοπή του τραγουδιού «Shape of You», την οποία τελικά κέρδισε τον Απρίλιο του 2022.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ed Sheeran (@teddysphotos)

 

«Βρισκόμουν σε ένα μείγμα φόβου, κατάθλιψης και άγχους. Για πρώτη φορά δεν προσπάθησα να κάνω ένα άλμπουμ που να αρέσει στους ανθρώπους.

Έβγαλα κάτι ειλικρινές και αληθινό για αυτή τη στιγμή της ζωής μου», σημείωσε ο τραγουδιστής.

To άρθρο Έντ Σίραν: Αποκάλυψε ότι η γυναίκα του είχε όγκο όσο ήταν έγκυος δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

​  

Δημοφιλή Θέματα

Latest from Blog

Παναθηναϊκός: Η σύζυγος του Τσεντί Οσμάν με τους εκατομμύρια followers και τη χρυσή καριέρα στην τουρκική τηλεόραση

Ο Τσεντί Οσμάν είναι το νέο απόκτημα του Πανθηναϊκού AKTOR και από χθες το βράδυ βρίσκεται στην Αθήνα δηλώνοντας ενθουσιασμένος για τη νέα σελίδα στην καριέρα του. Ο 29χρονος, ο οποίος έχει γεννηθεί στην Oχρίδα της Βόρειας Μακεδονίας ξεκίνησε από πολύ μικρός να ασχολείται με το μπάσκετ. Πρώτος σημαντικός σταθμός…

Ά. Πορτοσάλτε για Στ. Κασσελάκη: «Ήρθε με το μαγιό και το σκαρπίνι, πήρε ένα κόμμα και το κόμμα τον πέταξε έξω»

Άρης Πορτοσάλτε και Βαγγέλης Παπαδημητρίου σχολιάζουν τα μέτρα της ΔΕΘ, όπως ανακοινώθηκαν από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, αλλά και την απόφαση του ΣΥΡΙΖΑ για την πραγματοποίηση εκλογής προέδρου μετά από σχετική πρόταση μομφής.…