Έρευνα από την αστυνομία για τον θάνατο οπαδού της ΑΕΚ

23/05/2023

Οι αρχές διενεργούν προανάκριση για τον θάνατο οπαδού της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, ψάχνοντας -μάλιστα- εάν πρόκειται για ανθρωποκτονία.

Η αστυνομία Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας ξεκίνησε έρευνα για τον θάνατο οπαδού της ΑΕΚ, πέριξ της “OPAP Arena”, λίγες ώρες πριν το ματς-φιέστα με τον Βόλο.

Σύμφωνα με όσα γίνονται γνωστά, ο άτυχος οπαδός δέχθηκε επίθεση κοντά στο Άλσος της Νέας Φιλαδέλφειας, στο “πάρτι” που έστησαν οι οπαδοί της ΑΕΚ έξω από το γήπεδο -παραμονές του αγώνα- έπειτα από ένταση που υπήρξε μεταξύ των φίλων της ομάδας..

Όπως αναφέρεται σε σελίδα φίλων της ΑΕΚ στα social media, ο άτυχος οπαδός χτυπήθηκε με βάναυσο τρόπο. Για τον οπαδό κλήθηκε ασθενοφόρο για να τον μεταφέρει σε νοσοκομείο, με συμπτώματα πιθανού εγκεφαλικού.

Στις 18 του μήνα πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο, όμως το βράδυ της ίδιας ημέρας μπήκε και πάλι σε νοσοκομείο, όπου και κατέληξε.

στη συνέχεια, κατόπιν αναφορών από πρόσωπα του περιβάλλοντός του για χτυπήματα, η ΕΛ.ΑΣ ζήτησε τη διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής και τη λήψη καταθέσεων, με τις αστυνομικές αρχές να ερευνούν το ενδεχόμενο ανθρωποκτονίας, εφόσον ο θάνατός του σχετίζεται με τα χτυπήματα που δέχθηκε.

Δεν αποκλείεται να χρησιμοποιηθεί υλικό από τις κάμερες ασφαλείας της «OPAP Arena», ώστε να συγκεντρωθούν περισσότερες πληροφορίες για την υπόθεση.

Παρακάτω ένα σχετικό ποστάρισμα για το γεγονός από σελίδα που διατηρούν φίλοι της ΑΕΚ:

 

To άρθρο Έρευνα από την αστυνομία για τον θάνατο οπαδού της ΑΕΚ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

 

Δημοφιλή Θέματα

Latest from Blog

Αποκάλυψη-σοκ για τον stalker της Πάολα: «Πίστευε πως το παιδί μου είναι δικό του» (vid)

Ο stalker είναι ένα άτομο που παρενοχλεί το θύμα του με διάφορες μεθόδους και σε τέτοιο βαθμό, που του προκαλεί φόβο και ανησυχία. Σε ακραίες περιπτώσεις, το θύμα μπορεί να χρειαστεί να αλλάξει ακόμα και την καθημερινότητά του. Θυμίζουμε άλλωστε και την πρόσφατη ανάλογη περιπέτεια του Γιάννη Πλούταρχου. Η Πάολα…

Κράτησε την υπόσχεσή της η Ίννα Ιννάκι: Αυτό είναι το email που έστειλε σε Βεζένκοβ και Ολυμπιακό

Ο Σάσα Βεζένκοβ επέστρεψε στις παλιές του συνήθειες στην 2η αγωνιστική της Euroleague, συλλέγοντας το βραβείο του MVP της εβδομάδας, μετά και το «double double» που σημείωσε κόντρα στη Ζαλγκίρις Κάουνας. Ο φόργουορντ του Ολυμπιακού καταχειροκροτήθηκε από τους φίλους της ομάδας του, που βρέθηκαν στο γήπεδο, αλλά κι από όσους…

Μπαλάσκας για παραβατικότητα Ρομά: «Θα τους πάμε “αίμα” – Θα μπουν ΟΠΚΕ και ΕΚΑΜ μέσα στα σπιτάκια τους…»

Ο αστυνομικός αναλυτής, Σταύρος Μπαλάσκας και ο ποινικολόγος Θεόδωρος Καραγιάννης, μιλούν στο «Σήμερα» για την έφοδο της Αστυνομίας σε καταυλισμούς των Ρομά στη Δυτική Αττική.…

Άνδρας περπατούσε ολόγυμνος στη λεωφόρο Κηφισού -Έκπληκτοι οι οδηγοί [βίντεο]

Μάρτυρες σε ένα περίεργο θέαμα έγιναν οι οδηγοί που έπρεπε να περάσουν από τον Κηφισό στο ύψος της Λαχαναγοράς, όπου ένας άντρας εθεάθη να περπατάει… γυμνός. Έκπληκτοι οι οδηγοί των αυτοκινήτων έβλεπαν έναν άνδρα να κινείται γυμνός σε έναν από τους πιο πολυσύχναστους δρόμους της Αττικής. Περπατούσε χωρίς να φορά…