ΑΕΚ – Κολοσσός 95-89: Γουίλιαμς και Γόντικας καθάρισαν τη ματσάρα στα Άνω Λιόσια

11/03/2023

Η ΑΕΚ ήταν ανώτερη του Κολοσσού Ρόδου, επικράτησε στα Άνω Λιόσια με 95-89 τώρα στρέφεται στο πολύ κρίσιμο ματς με τη Γαλατάσαραϊ για το BCL (15/3, 19:30). Γουίλιαμς και Γόντικας “καθάρισαν” το ματς.

Με… όπλο την επιθετική της πολυφωνία (έξι παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων), η ΑΕΚ ξεπέρασε με 95-89 την αντίσταση του μαχητικού Κολοσσού στο Ολυμπιακό κλειστό των Άνω Λιοσίων, σε ματς για την 18η αγωνιστική της Basket League, και παραμένει στην τρίτη θέση της κατάταξης.

Η ΑΕΚ ανέβηκε στο 11-7 στην Basket League και τώρα στρέφεται στο ματς της χρονιάς με τη Γαλατάσαραϊ για το Basketball Champions League (15/3, 19:30).

Απίθανο ματς για την ΑΕΚ έκανε ο Κένι Γουίλιαμς. Ο Αμερικανός είχε 21 πόντους με 9/9 δίποντα, δίνοντας μεγάλες λύσεις στα τελευταία λεπτά, όταν ο Κολοσσός απείλησε με ανατροπή.

Το καλύτερό του παιχνίδι με τους γηπεδούχους έκανε και ο Κωστής Γόντικας, που σημείωσε 17 πόντους με 7/9 εντός πεδιάς. Διψήφιοι ήταν και οι Γιάνκοβιτς (14π.), Στρέλνιεκς (12π.), Φλιώνης (10π.) και Οριόλα (10π.)

Ο Σταρκς σημείωσε 20 πόντους για τους Ροδίτες, που γνώρισαν την τέταρτη διαδοχική ήττα τους (το ρεκόρ τους έπεσε στο 8-9).

Τα δεκάλεπτα: 23-19, 51-46, 81-68, 95-89

To άρθρο ΑΕΚ – Κολοσσός 95-89: Γουίλιαμς και Γόντικας καθάρισαν τη ματσάρα στα Άνω Λιόσια δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

 

Δημοφιλή Θέματα

Latest from Blog

Άνδρας περπατούσε ολόγυμνος στη λεωφόρο Κηφισού -Έκπληκτοι οι οδηγοί [βίντεο]

Μάρτυρες σε ένα περίεργο θέαμα έγιναν οι οδηγοί που έπρεπε να περάσουν από τον Κηφισό στο ύψος της Λαχαναγοράς, όπου ένας άντρας εθεάθη να περπατάει… γυμνός. Έκπληκτοι οι οδηγοί των αυτοκινήτων έβλεπαν έναν άνδρα να κινείται γυμνός σε έναν από τους πιο πολυσύχναστους δρόμους της Αττικής. Περπατούσε χωρίς να φορά…

Βίντεο-σοκ δείχνει τον άγριο ξυλοδαρμό της 14χρονης στη Γλυφάδα

Σοκ και έντονο προβληματισμό έχει προκαλέσει η υπόθεση ξυλοδαρμού της 14χρονης μαθήτριας στη Γλυφάδα. Όπως κατήγγειλε η ίδια συνοδεία του πατέρα της, υποβάλλοντας μήνυση στο ΑΤ Γλυφάδας, το περασμένο Σάββατο το βράδυ στο κέντρο της Γλυφάδας, σε σημείο που είχαν μαζευτεί πολλά παιδιά της ηλικίας της, αρχικά δέχθηκε επίθεση από…

Πώς να δημιουργήσετε και να χρησιμοποιήσετε το Instagram Avatar στο iPhone

Όπως όλοι γνωρίζουμε, το Instagram έχει πιαστεί πολλές φορές να καταργεί τις λειτουργίες του Snapchat στο φως της ημέρας και ακόμη και μετά από αυτό, δεν φαίνεται να παίρνει κανένα χάπι για την ανακούφιση. Η Meta κυκλοφόρησε πρόσφατα το Bitmoji, ουπς, τα Avatars στο Instagram, ένα χαρακτηριστικό που υπάρχει στο…