Αθηνά Οικονομάκου σε Γιώργο Λιάγκα: Κάθε φορά που έρχομαι, ρωτάς πόσα βγάζω στο Instagram

01/11/2023

Δεν έκρυψε την ενόχλησή της στην ερώτηση του Γιώργου Λιάγκα η Αθηνά Οικονομάκου, κατά τη διάρκεια της συζήτησης που είχαν το πρωί της Τετάρτης (01.11.2023) στο «Πρωινό».

Η Αθηνά Οικονομάκου φέτος πρωταγωνιστεί στη σειρά του ΑΝΤ1 «Ο πρώτος εμάς εμάς». Ο Γιώργος Λιάγκας τη ρώτησε γιο το πόσα βγάζουν οι influencers στα social media και η γνωστή ηθοποιός αντέδρασε, έστω και με χιούμορ.

«Κάθε φορά που έρχομαι με ρωτάς πόσα βγάζω από το Instagram, δεν θέλω άλλο» απάντησε η Αθηνά Οικονομάκου.

«Πρώτα απ’ όλα δεν κατατάσσω τον εαυτό μου στους influencers. Είμαι ηθοποιός που παράλληλα τρέχω και ένα Instagram και ό,τι κάνω, το κάνω με βάση το κομμάτι της δημοσιότητας που μου έχει δώσει η δουλειά μου. Το κάνω παράλληλα, αλλά άλλη θεωρώ ότι είναι η δουλειά μου.

Οπότε αν θες να συζητήσουμε για οικονομικά να σου πω πόσα παίρνω στη σειρά. Κόβω αποδείξεις στα social. Είναι τεράστια τα ποσά αλλά δεν ξέρω τι να σου πω, υπάρχουν κι άλλοι.

 

Εγώ ξέρω για μένα αλλά δεν θα σου πω. Δεν είναι ντροπή να είσαι influencer αλλά όταν εγώ πρέπει να πω τι επαγγέλλομαι δεν θα σου πω influencer ή επιχειρηματίας. Είναι κάτι που κάνω παράλληλα για να μπορώ να συντηρούμαι, όταν έχω πρόβλημα με τη δουλειά που είναι ένας ανασφαλής κλάδος. Η βασική μου δουλειά είναι ηθοποιός» ανέφερε η Αθηνά Οικονομάκου.

To άρθρο Αθηνά Οικονομάκου σε Γιώργο Λιάγκα: Κάθε φορά που έρχομαι, ρωτάς πόσα βγάζω στο Instagram δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

 

Δημοφιλή Θέματα

Latest from Blog

Στο Ναύπλιο το Tour du Péloponnèse 2024

Εβδομήντα αυτοκίνητα από 20 χώρες που συμμετέχουν φέτος στο Tour du Peloponnese 2024, καλούνται να διανύσουν με τ΄αυτοκίνητα – αντίκες 1200 χιλιόμετρα, σε διάστημα 10 ημερών με τελικό προορισμό το Λουτράκι. Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2024. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ Γιάννης Καράμπελας Αλυτάρχης Tour du Peloponnese 2024…

Η Ελληνίδα δασκάλα που διακρίθηκε ανάμεσα στις 20 ομορφότερες γυναίκες του κόσμου

Η Κωνσταντίνα Σωτηρίου, μια 25χρονη Ελληνίδα δασκάλα, κατάφερε να διακριθεί ανάμεσα στις 20 ομορφότερες γυναίκες στον κόσμο. Η 25χρονη συμμετείχε στον διαγωνισμό Miss Cosmo International 2024 που πραγματοποιήθηκε στην πόλη Ho Chi Min του Βιετνάμ. Η ίδια είχε προετοιμαστεί εντατικά για τον διαγωνισμό για μήνες στο Πουέρτο Ρίκο, εκπαιδευόμενη από…

Αποκάλυψη-σοκ για τον stalker της Πάολα: «Πίστευε πως το παιδί μου είναι δικό του» (vid)

Ο stalker είναι ένα άτομο που παρενοχλεί το θύμα του με διάφορες μεθόδους και σε τέτοιο βαθμό, που του προκαλεί φόβο και ανησυχία. Σε ακραίες περιπτώσεις, το θύμα μπορεί να χρειαστεί να αλλάξει ακόμα και την καθημερινότητά του. Θυμίζουμε άλλωστε και την πρόσφατη ανάλογη περιπέτεια του Γιάννη Πλούταρχου. Η Πάολα…