Αστέρας Τρίπολης – Ολυμπιακός 0-0 LIVE: Μεγάλη χαμένη ευκαιρία για τους Αρκάδες

12/11/2023

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Αστέρα Τρίπολης, για την 11η αγωνιστική στη Super League, σε ένα ματς που η νίκη μοιάζει… μονόδρομος για τους Πειραιώτες, μετά από όσα έχουν γίνει το τελευταίο διάστημα στην ομάδα.

Ο Ολυμπιακός κοντράρεται εκτός έδρας με τον Αστέρα Τρίπολης και καλείται να βγάλει… αντίδραση εντός αγωνιστικού χώρου. Οι «ερυθρόλευκοι» προέρχεται από δύο διαδοχικές ήττες. Το 1-0 από τη Γουέστ Χαμ στο Λονδίνο για την 4η αγωνιστική του Europa League, το οποίο, ωστόσο, συνδυάστηκε με καλή εμφάνιση, αλλά και το βαρύ 4-2 στο «Γ. Καραϊσκάκης» από το ΠΑΟΚ.

Παράλληλα, πριν από λίγα 24ωρα, απορρίφθηκε και η έφεση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για το επεισοδιακό ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Έτσι, διατηρήθηκε το -1 που τους είχε επιβληθεί πρωτόδικα (η υπόθεση πιθανότατα θα φτάσει στο CAS).

Ο Αστέρας Τρίπολης προέρχεται από το «διπλό» (0-1) στην έδρα του Παναιτωλικού, με το οποίο επανήλθε στις νίκες, έπειτα από τις διαδοχικές (εντός έδρας) ήττες από ΑΕΚ (0-3) και Λαμία (0-1). Οι Αρκάδες στο γήπεδό τους έχουν τρεις σερί ήττες.

Παρακολουθήστε LIVE από το NewsIt.gr την εξέλιξη της αναμέτρησης

 

Εκτός αποστολής για τους Πειραιώτες είναι ο τιμωρημένος Καμαρά, αλλά και ο τραυματίας Πορόσο, ενώ δεν είναι ακόμη έτοιμος ο Φρέιρε. Στην αποστολή βρίσκεται για πρώτη φορά ο Μπιανκόν. Απ’ την άλλη, ο Μίλαν Ράσταβατς δεν έχει στη διάθεσή του τον τραυματία Μπαρτόλο, τους τιμωρημένους Τζουκάνοβιτς-Μουνάφο αλλά και τους ανέτοιμους Σίτο και Βίκο.

Διαιτητής: Ιωάννης Παπαδόπουλος

Βοηθοί: Βασίλης Νικολοκάκης, Μιχάηλ Παπαδάκης

Τέταρτος διαιτητής: Κωνσταντίνος Ανδριανός

VAR: Ανδρέας Γκάμαρης, Δημήτρης Σαμοΐλης

Η προαναγγελία της Super League

Είκοσι αναμετρήσεις χωρίς ήττα από τον Αστέρα συμπλήρωσε ο Ολυμπιακός ανεξάρτητα έδρας, με τις δέκα να είναι σε ματς που έγιναν στην Τρίπολη. Σε αυτά τα παιχνίδια υπάρχουν πέντε νίκες των Ερυθρολεύκων και πέντε ισοπαλίες.

Ο Αστέρας Τρίπολης δεν έχει καταφέρει να σημειώσει τέρμα στις έξι τελευταίες επισκέψεις του Ολυμπιακού στην Αρκαδία, αφού οι δύο ισοπαλίες τους ήταν με 0-0.

Ο Ιγκλέσιας είναι ο τελευταίος ποδοσφαιριστής της ομάδας της Αρκαδίας που σκόραρε κατά του Ολυμπιακού με γηπεδούχο τον Αστέρα Τρίπολης και αυτό ήταν στις 28 Ιανουαρίου 2018, στο 1-1 μεταξύ των δύο ομάδων. Το γκολ των Ερυθρολεύκων είχε έρθει από τον Ανσαριφάντ.

Η τελευταία νίκη του Αστέρα Τρίπολης επί του Ολυμπιακού είναι το 2013-14 και είχαν σκοράρει οι Καράσκο και Ντε Μπλάσις, ενώ για τον Ολυμπιακό είχε βρει δίχτυα ο Βέργος.

Στην παρθενική χρονιά του στην Α’ Εθνική, το 2007-08, ο Αστέρας Τρίπολης κατάφερε να επικρατήσει του Ολυμπιακού με 1-0 (34’ Φιλομένο), ένα αποτέλεσμα που ήταν συνέχεια της πρώτης του νίκης στην κατηγορία που ήρθε απέναντι στον Παναθηναϊκό με 1-0 (51’ Μάρτινς). Στη συνέχεια κατάφερε να επικρατήσει του ΠΑΟΚ (2-0) και της ΑΕΚ (2-1) στην Τρίπολη και έτσι έκανε ένα ιδανικό ξεκίνημα απέναντι στους κορυφαίους συλλόγους της κατηγορίας. Η αναμέτρηση του με τον Άρη εκείνη τη χρονιά είχε τελειώσει με λευκή ισοπαλία.

Η ευρύτερη νίκη του Ολυμπιακού στην Αρκαδία σημειώθηκε το 2019-20 και ήταν με σκορ 5-0 με τους Μασούρα – Ελ Αραμπί να σημειώνουν από δύο γκολ και το άλλο να έρχεται από τον Μπρούμα.

17 ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΕΙΣ

3 ΝΙΚΕΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

5 ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ

9 ΝΙΚΕΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

ΓΚΟΛ: 8-23

To άρθρο Αστέρας Τρίπολης – Ολυμπιακός 0-0 LIVE: Μεγάλη χαμένη ευκαιρία για τους Αρκάδες δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

 

Δημοφιλή Θέματα

Latest from Blog

Παναθηναϊκός: Η σύζυγος του Τσεντί Οσμάν με τους εκατομμύρια followers και τη χρυσή καριέρα στην τουρκική τηλεόραση

Ο Τσεντί Οσμάν είναι το νέο απόκτημα του Πανθηναϊκού AKTOR και από χθες το βράδυ βρίσκεται στην Αθήνα δηλώνοντας ενθουσιασμένος για τη νέα σελίδα στην καριέρα του. Ο 29χρονος, ο οποίος έχει γεννηθεί στην Oχρίδα της Βόρειας Μακεδονίας ξεκίνησε από πολύ μικρός να ασχολείται με το μπάσκετ. Πρώτος σημαντικός σταθμός…

Ά. Πορτοσάλτε για Στ. Κασσελάκη: «Ήρθε με το μαγιό και το σκαρπίνι, πήρε ένα κόμμα και το κόμμα τον πέταξε έξω»

Άρης Πορτοσάλτε και Βαγγέλης Παπαδημητρίου σχολιάζουν τα μέτρα της ΔΕΘ, όπως ανακοινώθηκαν από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, αλλά και την απόφαση του ΣΥΡΙΖΑ για την πραγματοποίηση εκλογής προέδρου μετά από σχετική πρόταση μομφής.…