Αστυνομικός αφόπλισε άνδρα που απειλούσε περαστικούς με μαχαίρι, ήταν εκτός υπηρεσίας.

28/05/2023

Αστυνομικός του ΑΤ Κισσάμου συνέλαβε έναν άνδρα στην πλατεία Ελευθερίου Βενιζέλου στο Καστέλι της Κρήτης που απειλούσε περαστικούς, παρά το γεγονός ότι ο ίδιος βρισκόταν εκτός υπηρεσίας.

Σύμφωνα με το cretapost.gr ένας άνδρας με καταγωγή από τη Γεωργία, για άγνωστο λόγο, απείλησε περαστικούς με μαχαίρι, το πρωί της Κυριακής. Όλως τυχαίως από το σημείο περνούσε ο αστυνομικός, ο οποίος, όταν αντιλήφθηκε τι συνέβαινε, αρχικά ζήτησε από τον άνδρα να παραδώσει το μαχαίρι. Όταν εκείνος αρνήθηκε, επενέβη και αφόπλισε τον αλλοδαπό και τον ακινητοποίησε, αν και ο ίδιος ήταν εκτός υπηρεσίας.

Στη συνέχεια τον παρέλαβαν αστυνομικοί του ΑΤ Κισσάμου. Ο συλληφθείς είχε πρόσφατα απασχολήσει ξανά τις αρχές για παρόμοιο περιστατικό.

Σχηματίστηκε δικογραφία με τα αδικήματα της παράνομης οπλοφορίας, οπλοχρησίας και αντίστασης κατά της αρχής. Ο συλληφθείς αναμένεται να οδηγηθεί τη Δευτέρα στον εισαγγελέα Χανίων.

#ΚΡΗΤΗ #ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ #ΑΦΟΠΛΙΣΜΟΣ

 

 

​ 

 

Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις 

Δημοφιλή Θέματα

Latest from Blog

«Μην σε γ@μ@σ@ πατσαβούρα, π@@τ@ν@, χοντρή»: Αδιανόητος τσακωμός γυναικών μέσα σε συρμό του Προαστιακού! (video)

Καυγάς σε Προαστιακό: Η αλήθεια είναι πως στην μετά covid επόχη ζούμε στην χώρα της παράνοιας. Σαν να μην τσίμπησε όλους μια μύγα τσετσέ. Κάπως έτσι και οι γυναίκες που θα δούμε στο παρακάτω βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου. Ένας επικός τσακωμός μέσα σε συρμό του Προαστικού με…

Συγκινεί ο Δημήτρης Σταρόβας στην πρώτη του εμφάνιση στη σκηνή, μετά την περιπέτεια με την υγεία του (video)

Στο Αμφιθέατρο Σχολής Τυφλών στην Κύπρο βρέθηκε χθες (3/9) ο Δημήτρης Σταρόβας, στην πρώτη του εμφάνιση πάνω στη σκηνή μετά το εγκεφαλικό που υπέστη τον Μάιο. Αφορμή στάθηκαν τα 33 χρόνια από την ίδρυση του συγκροτήματος «Άγαμοι Θύται». Ο Τάσος Τρύφωνος, που ήταν μεταξύ των θεατών, απαθανάτισε με το κινητό…