Βούρκωσε η Καίτη Γαρμπή με την Άντζελα Δημητρίου στο J2US: Σε θαυμάζω που είσαι εδώ

25/02/2024

Καίτη Γαρμπή και Άντζελα Δημητρίου σε μια πολύ συναισθηματικά φορτισμένη στιγμή κατά τη διάρκεια του J2US.

Πριν από μερικές μέρες η Άντζελα Δημητρίου έχασε τη ζωή μητέρα της και το πρωί της Παρασκευής την αποχαιρέτισε. Ένα 24ωρο μετά την κηδεία, η «λαίδη» ήταν στο J2US και η Καίτη Γαρμπή δεν έκρυψε το θαυμασμό της για τα ψυχικά της αποθέματα.

«Έχασα το μεγαλύτερο στήριγμά μου» είπε η Άντζελα Δημητρίου απευθυνόμενη στους κριτές του J2US που θέλησαν να τη συλλυπηθούν.

«Αυτά τα λόγια που είπες, αγάπη μου, με συγκινούν μέχρι το βάθος της καρδιάς μου γιατί το έχω περάσει και ‘γω. Με χτυπάνε μες στην καρδιά τα λόγια σου» είπε αρχικά, συγκινημένη, η Καίτη Γαρμπή.

«Το ξέρω. Δεν χρειάζεται να μου πεις, τα ξέρω όλα. Άλλωστε εγώ κι εσύ, η αδελφή σου και όλη η οικογένεια σου ήμασταν μια οικογένεια κάποτε. Εντάξει, οι οικογένειες χωρίζουν και ξανασμίγουν.

Σημασία όμως έχει ότι μέσα σου έχεις την μάνα σου. Έχεις την μάνα σου, θα την έχεις για πάντα όπου και να είσαι γιατί και εσύ είσαι μάνα και καταλαβαίνεις πάρα πολύ καλά. Δεν χρειάζεται να σου πω κάτι άλλο, Καίτη μου» απάντησε η Άντζελα Δημητρίου.

 

«Πάντως εγώ σε θαυμάζω που είσαι σήμερα εδώ. Που βρήκες το κουράγιο και ήρθες μέχρι εδώ, πραγματικά είσαι αξιοθαύμαστη» σχολίασε η Καίτη Γαρμπή.

To άρθρο Βούρκωσε η Καίτη Γαρμπή με την Άντζελα Δημητρίου στο J2US: Σε θαυμάζω που είσαι εδώ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

 

Δημοφιλή Θέματα

Latest from Blog

Άνδρας περπατούσε ολόγυμνος στη λεωφόρο Κηφισού -Έκπληκτοι οι οδηγοί [βίντεο]

Μάρτυρες σε ένα περίεργο θέαμα έγιναν οι οδηγοί που έπρεπε να περάσουν από τον Κηφισό στο ύψος της Λαχαναγοράς, όπου ένας άντρας εθεάθη να περπατάει… γυμνός. Έκπληκτοι οι οδηγοί των αυτοκινήτων έβλεπαν έναν άνδρα να κινείται γυμνός σε έναν από τους πιο πολυσύχναστους δρόμους της Αττικής. Περπατούσε χωρίς να φορά…

Βίντεο-σοκ δείχνει τον άγριο ξυλοδαρμό της 14χρονης στη Γλυφάδα

Σοκ και έντονο προβληματισμό έχει προκαλέσει η υπόθεση ξυλοδαρμού της 14χρονης μαθήτριας στη Γλυφάδα. Όπως κατήγγειλε η ίδια συνοδεία του πατέρα της, υποβάλλοντας μήνυση στο ΑΤ Γλυφάδας, το περασμένο Σάββατο το βράδυ στο κέντρο της Γλυφάδας, σε σημείο που είχαν μαζευτεί πολλά παιδιά της ηλικίας της, αρχικά δέχθηκε επίθεση από…

Πώς να δημιουργήσετε και να χρησιμοποιήσετε το Instagram Avatar στο iPhone

Όπως όλοι γνωρίζουμε, το Instagram έχει πιαστεί πολλές φορές να καταργεί τις λειτουργίες του Snapchat στο φως της ημέρας και ακόμη και μετά από αυτό, δεν φαίνεται να παίρνει κανένα χάπι για την ανακούφιση. Η Meta κυκλοφόρησε πρόσφατα το Bitmoji, ουπς, τα Avatars στο Instagram, ένα χαρακτηριστικό που υπάρχει στο…