Γιάνης Βαρουφάκης: Η πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση μετά τον ξυλοδαρμό, με μελανιές και επιδέσμους

14/03/2023

Στην πρώτη του δημόσια τηλεοπτική εμφάνιση, μετά την επίθεση που δέχθηκε στα Εξάρχεια την Παρασκευή το βράδυ, προχώρησε σήμερα Τρίτη ο Γιάνης Βαρουφάκης, στην τηλεόραση του ANT1.

Τα σημάδια και οι μελανιές των χτυπημάτων που δέχθηκε είναι εμφανή στο πρόσωπό του, όπως και ο επίδεσμος που φέρει στην μύτη του.

Ο γραμματέας του ΜεΡΑ25 υποστηρίζει ότι ο δράστης που τον χτύπησε ήταν ηλικίας 25-27 ετών και όχι νεότερος. «Βγήκα έξω, με έσπρωχνε και με χτυπούσε κι εγώ του είπα “προσπαθώ να σε τιμήσω, να ακούσω αυτά που θες και εσύ με χτυπάς;”», περιέγραψε στον ΑΝΤ1 ο Γιάνης Βαρουφάκης. Ο ίδιος χαρακτήρισε «χειρουργικά» τα χτυπήματα που δέχθηκε στη μύτη υποστηρίζοντας ότι από την ομάδα των ανθρώπων που τον χτύπησαν ακούστηκε η φράση «για να μάθεις να ψηφίζεις μνημόνια».

«Το πρόσωπο του δράστη είναι χαραγμένο στη μνήμη μου», συμπλήρωσε ο Γιάνης Βαρουφάκης υποστηρίζοντας ότι «ο πιτσιρικάς (σ.σ. ο 17χρονος που συνελήφθη) ήταν τσιλιαδώρος».

«Νιώθω φυλακισμένος όταν πηγαίνω με αστυνομικούς», σχολίασε στο ερώτημα γιατί ήταν χωρίς αστυνομική συνοδεία.

Χθες Δευτέρα, ο γραμματέας του κόμματος επισκέφθηκε το νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» και αφαίρεσε τον νάρθηκα που του είχαν τοποθετήσει στη μύτη οι γιατροί. Υπενθυμίζεται πως έχει υποστεί κάταγμα στη μύτη σε έξι διαφορετικά σημεία.

Ακόμα, σήμερα Τρίτη ο γραμματέας του ΜέΡΑ25 θα συναντήσει τον πρόεδρο της Κύπρου Νίκο Χριστοδουλίδη. 

 

#ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ #ΕΠΙΘΕΣΗ #ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΣ #ΜΕΡΑ25

 

 

​ 

 

Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις 

Δημοφιλή Θέματα

Latest from Blog

Παναθηναϊκός: Η σύζυγος του Τσεντί Οσμάν με τους εκατομμύρια followers και τη χρυσή καριέρα στην τουρκική τηλεόραση

Ο Τσεντί Οσμάν είναι το νέο απόκτημα του Πανθηναϊκού AKTOR και από χθες το βράδυ βρίσκεται στην Αθήνα δηλώνοντας ενθουσιασμένος για τη νέα σελίδα στην καριέρα του. Ο 29χρονος, ο οποίος έχει γεννηθεί στην Oχρίδα της Βόρειας Μακεδονίας ξεκίνησε από πολύ μικρός να ασχολείται με το μπάσκετ. Πρώτος σημαντικός σταθμός…

Ά. Πορτοσάλτε για Στ. Κασσελάκη: «Ήρθε με το μαγιό και το σκαρπίνι, πήρε ένα κόμμα και το κόμμα τον πέταξε έξω»

Άρης Πορτοσάλτε και Βαγγέλης Παπαδημητρίου σχολιάζουν τα μέτρα της ΔΕΘ, όπως ανακοινώθηκαν από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, αλλά και την απόφαση του ΣΥΡΙΖΑ για την πραγματοποίηση εκλογής προέδρου μετά από σχετική πρόταση μομφής.…