Γιάννενα: Πατέρας χτύπησε άγρια με γροθιές στο κεφάλι την 22χρονη έγκυο κόρη του

13/03/2023

Ακόμα ένα περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας σημειώθηκε χθες Κυριακή στα Ιωάννινα. Θύμα άγριας επίθεσης έπεσε μια 22χρονη έγκυος κοπέλα από τον ίδιο της τον πατέρα.

Πληροφορίες του makthes.gr αναφέρουν πως όλα συνέβησαν χθες το απόγευμα έξω από το σπίτι όπου μένουν στα Ιωάννινα.

Σύμφωνα με την καταγγελία της κοπέλας, ο πατέρας της, Αλβανός στην καταγωγή, άρχισε να τη βρίζει άσχημα, να τη χτυπά με γροθιές στο κεφάλι και να τη σπρώχνει στο στήθος.

Η 22χρονη, η οποία διανύει τον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της, διεκομίσθη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γ. Ν. Ιωαννίνων «Χατζηκώστα» και παραμένει για νοσηλεία χωρίς ευτυχώς να διατρέχει κίνδυνο ούτε η ίδια, ούτε το έμβρυο.

Ο δράστης αναζητείται από την ΕΛ.ΑΣ.

#ΓΙΑΝΝΕΝΑ #ΕΓΚΥΟΣ #ΠΑΤΕΡΑΣ

 

 

​ 

 

Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις 

Δημοφιλή Θέματα

Latest from Blog

Παναθηναϊκός: Η σύζυγος του Τσεντί Οσμάν με τους εκατομμύρια followers και τη χρυσή καριέρα στην τουρκική τηλεόραση

Ο Τσεντί Οσμάν είναι το νέο απόκτημα του Πανθηναϊκού AKTOR και από χθες το βράδυ βρίσκεται στην Αθήνα δηλώνοντας ενθουσιασμένος για τη νέα σελίδα στην καριέρα του. Ο 29χρονος, ο οποίος έχει γεννηθεί στην Oχρίδα της Βόρειας Μακεδονίας ξεκίνησε από πολύ μικρός να ασχολείται με το μπάσκετ. Πρώτος σημαντικός σταθμός…

Ά. Πορτοσάλτε για Στ. Κασσελάκη: «Ήρθε με το μαγιό και το σκαρπίνι, πήρε ένα κόμμα και το κόμμα τον πέταξε έξω»

Άρης Πορτοσάλτε και Βαγγέλης Παπαδημητρίου σχολιάζουν τα μέτρα της ΔΕΘ, όπως ανακοινώθηκαν από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, αλλά και την απόφαση του ΣΥΡΙΖΑ για την πραγματοποίηση εκλογής προέδρου μετά από σχετική πρόταση μομφής.…