Γιόνσον για ΑΕΚ: «Η καλύτερη απόφαση της ζωής μου»

26/05/2023

Η ΑΕΚ κατέκτησε το νταμπλ στην Ελλάδα και ο Γενς Γιόνσον δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για όσα έζησε με την ομάδα τη φετινή σεζόν, νιώθοντας δικαιωμένος για την επιλογή του.

Μιλώντας στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ, ο Γιόνσον εμφανίστηκε και αισιόδοξος για το μέλλον της ομάδας, ενώ αναφέρθηκε και στην πρόκληση του Champions League που έχει μπροστά του με την ΑΕΚ.

Οι δηλώσεις του Γιόνσον

«Είναι το πρώτο νταμπλ που κερδίζω. Έχω κερδίσει το κύπελλο στην Τουρκία αλλά αυτό που συνέβη ήταν φανταστικό! Για μένα ήταν ένα όνειρο να κερδίσω το πρωτάθλημα κι είναι απίθανο που τα καταφέραμε. Ήταν μια θαυμάσια χρόνια. Σήμαινε πολλά για τον κόσμο, για τον σύλλογο, για όλους μας», ανέφερε αρχικά.

Το περίμενες όταν ήρθες στην Ελλάδα: «Για να είμαι ειλικρινής, όχι! Όταν ο σύλλογος με πλησίασε το περασμένο καλοκαίρι και μου παρουσίασε αυτό το φιλόδοξο σχέδιο, σκέφτηκα πως θα ήταν σημαντικό να κάνουμε τα βασικά. Να κάνουμε ένα καλό ξεκίνημα στην χρονιά και μετά να δούμε αν θα μπορούσαμε να κερδίσουμε κάποιο κύπελλο την επόμενη χρονιά.

Τελικά, όμως, καταφέραμε να πάρουμε και τους δύο τίτλους από την πρώτη χρονιά κι ήταν κάτι που αξίζαμε! Μας δίνει μεγάλη ικανοποίηση η επιτυχία. Μπορούμε να χτίσουμε πάνω σ’ αυτήν και να συνεχίσουμε να έχουμε κι άλλες επιτυχίες».

Για την απόφαση να έρθει στην ΑΕΚ και το Champions League: «Πρώτα πρέπει να προκριθούμε στο Τσάμπιονς Λιγκ αλλά συμφωνώ πως υπάρχει αυτή η προοπτική. Ήταν η καλύτερη απόφαση της ζωής μου να έρθω στην ΑΕΚ! Είμαι ευτυχισμένος για την ομάδα και με όσα πετύχαμε».

Για τον τελικό με τον ΠΑΟΚ: «Το παιχνίδι ήταν δύσκολο γιατί ο ΠΑΟΚ είναι μια καλή ομάδα. Έγινε δυσκολότερο από το ξεκίνημα μετά την αποβολή. Ευτυχώς καταφέραμε να διαχειριστούμε το αριθμητικό μειονέκτημα, παίξαμε έξυπνα, προηγηθηκαμε κι αυτό μας βοήθησε για την συνέχεια».

Για τον Αλμέιδα: «Είναι ένας σημαντικός παράγοντας της επιτυχίας. Ήμασταν αρκετοί νέοι παίκτες στην ομάδα. Απ’ όσα έμαθα, απ’ όσα άκουσα, η περσινή χρονιά ήταν προβληματική. Ήρθε κι άλλαξε πολλά. Έφερε θετική ενέργεια κι έπαιξε τον μεγαλύτερο ρόλο στην επιτυχία!».

To άρθρο Γιόνσον για ΑΕΚ: «Η καλύτερη απόφαση της ζωής μου» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

 

Δημοφιλή Θέματα

Latest from Blog

Άνδρας περπατούσε ολόγυμνος στη λεωφόρο Κηφισού -Έκπληκτοι οι οδηγοί [βίντεο]

Μάρτυρες σε ένα περίεργο θέαμα έγιναν οι οδηγοί που έπρεπε να περάσουν από τον Κηφισό στο ύψος της Λαχαναγοράς, όπου ένας άντρας εθεάθη να περπατάει… γυμνός. Έκπληκτοι οι οδηγοί των αυτοκινήτων έβλεπαν έναν άνδρα να κινείται γυμνός σε έναν από τους πιο πολυσύχναστους δρόμους της Αττικής. Περπατούσε χωρίς να φορά…

Βίντεο-σοκ δείχνει τον άγριο ξυλοδαρμό της 14χρονης στη Γλυφάδα

Σοκ και έντονο προβληματισμό έχει προκαλέσει η υπόθεση ξυλοδαρμού της 14χρονης μαθήτριας στη Γλυφάδα. Όπως κατήγγειλε η ίδια συνοδεία του πατέρα της, υποβάλλοντας μήνυση στο ΑΤ Γλυφάδας, το περασμένο Σάββατο το βράδυ στο κέντρο της Γλυφάδας, σε σημείο που είχαν μαζευτεί πολλά παιδιά της ηλικίας της, αρχικά δέχθηκε επίθεση από…

Πώς να δημιουργήσετε και να χρησιμοποιήσετε το Instagram Avatar στο iPhone

Όπως όλοι γνωρίζουμε, το Instagram έχει πιαστεί πολλές φορές να καταργεί τις λειτουργίες του Snapchat στο φως της ημέρας και ακόμη και μετά από αυτό, δεν φαίνεται να παίρνει κανένα χάπι για την ανακούφιση. Η Meta κυκλοφόρησε πρόσφατα το Bitmoji, ουπς, τα Avatars στο Instagram, ένα χαρακτηριστικό που υπάρχει στο…