Γιώργος Κέντρος: Έχω φύγει από δουλειά επειδή δεν μου άρεσε, έτρωγα χυλοπίτες έναν ολόκληρο χειμώνα

31/01/2024

“Εάν δεν γίνεται με χαρά, όρεξη και αγάπη κάτι, δεν έχω λόγο να το κάνω” παραδέχεται ο Γιώργος Κέντρος.

Στους λόγους για τους οποίους και επιλέγει αυστηρά τόσο τις συνεργασίες όσο και τις δημόσιες εμφανίσεις και συνεντεύξεις του αναφέρθηκε ο Γιώργος Κέντρος όταν βρέθηκε καλεσμένος το απόγευμα της Τετάρτης στο Στούντιο 4 της ΕΡΤ.

“Δεν δίνω τηλεοπτικές συνεντεύξεις, όχι, σε εσάς όμως ήρθα επειδή σας βλέπω και σας εκτιμώ, Το λέω γιατί είμαι προσεχτικός.

Κάποια στιγμή δεν με ικανοποιούσε κάτι και είπα στον σκηνοθέτη “ευχαριστώ πάρα πολύ, προτιμώ να μείνω άνεργος” και έφυγα”.

“Είπα δηλαδή ότι φεύγω και έτρωγα χυλοπίτες, που μου έστελνε η μητέρα μου, για έναν ολόκληρο χειμώνα. Δεν μπορώ όμως να κάνω αλλιώς.

Ορισμένοι λένε ότι “δεν συμβιβάζομαι” αλλά δεν είναι αυτό. Είναι ότι το άθλημα αυτό είναι συνολικό, δεν είναι ατομικό” εξομολογήθηκε αρχικά ο πρωταγωνιστής της σειράς “Έρημη χώρα” του ERTFLIX.

“Όταν λοιπόν δεν συγκλίνουν αυτά και δεν έρχονται, εγώ υποφέρω. Και για μένα αυτό είναι χαρά. Εάν λοιπόν δεν γίνεται με χαρά, όρεξη και αγάπη κάτι, δεν έχω λόγο να το κάνω. Αυτό το ακολουθούσα μάλιστα από την αρχή” πρόσθεσε, επίσης, ο Γιώργος Κέντρος.

To άρθρο Γιώργος Κέντρος: Έχω φύγει από δουλειά επειδή δεν μου άρεσε, έτρωγα χυλοπίτες έναν ολόκληρο χειμώνα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

 

Δημοφιλή Θέματα

Latest from Blog

Άνδρας περπατούσε ολόγυμνος στη λεωφόρο Κηφισού -Έκπληκτοι οι οδηγοί [βίντεο]

Μάρτυρες σε ένα περίεργο θέαμα έγιναν οι οδηγοί που έπρεπε να περάσουν από τον Κηφισό στο ύψος της Λαχαναγοράς, όπου ένας άντρας εθεάθη να περπατάει… γυμνός. Έκπληκτοι οι οδηγοί των αυτοκινήτων έβλεπαν έναν άνδρα να κινείται γυμνός σε έναν από τους πιο πολυσύχναστους δρόμους της Αττικής. Περπατούσε χωρίς να φορά…

Βίντεο-σοκ δείχνει τον άγριο ξυλοδαρμό της 14χρονης στη Γλυφάδα

Σοκ και έντονο προβληματισμό έχει προκαλέσει η υπόθεση ξυλοδαρμού της 14χρονης μαθήτριας στη Γλυφάδα. Όπως κατήγγειλε η ίδια συνοδεία του πατέρα της, υποβάλλοντας μήνυση στο ΑΤ Γλυφάδας, το περασμένο Σάββατο το βράδυ στο κέντρο της Γλυφάδας, σε σημείο που είχαν μαζευτεί πολλά παιδιά της ηλικίας της, αρχικά δέχθηκε επίθεση από…

Πώς να δημιουργήσετε και να χρησιμοποιήσετε το Instagram Avatar στο iPhone

Όπως όλοι γνωρίζουμε, το Instagram έχει πιαστεί πολλές φορές να καταργεί τις λειτουργίες του Snapchat στο φως της ημέρας και ακόμη και μετά από αυτό, δεν φαίνεται να παίρνει κανένα χάπι για την ανακούφιση. Η Meta κυκλοφόρησε πρόσφατα το Bitmoji, ουπς, τα Avatars στο Instagram, ένα χαρακτηριστικό που υπάρχει στο…