Γουέστ Χαμ – Ολυμπιακός LIVE για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Europa League

09/11/2023

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Γουέστ Χαμ για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Europa League, ψάχνοντας ένα ακόμη θετικό αποτέλεσμα κόντρα στην αγγλική ομάδα.

Μετά τη μεγάλη του νίκη επί της Γουέστ Χαμ στο “Καραϊσκάκης”, ο Ολυμπιακός κοντράρεται ξανά με τα “σφυριά”, αυτή τη φορά στην Αγγλία και έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει βαθμούς στη “μάχη” για την πρόκριση από τον όμιλο του Europa League. Οι Πειραιώτες θέλουν επίσης να αφήσουν πίσω τους τη “βαριά” ήττα με 4-2 από τον ΠΑΟΚ στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Παρακολουθήστε LIVE το Γουέστ Χαμ – Ολυμπιακός από το Newsit.gr

Ο Ολυμπιακός έχει απόψε δύσκολη αποστολή στο “London Stadium” απέναντι στη Γουέστ Χαμ, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής ημέρας στο Europa League και πρώτη για τον β΄ γύρο, στον πρώτο όμιλο της διοργάνωσης. Καλείται να αφήσει… πίσω την ήττα από τον ΠΑΟΚ και να πάρει το αποτέλεσμα που θέλει στο Λονδίνο.

Ο Ολυμπιακός έφτασε τους 4 βαθμούς μετά την εντός έδρας νίκη επί της Γουέστ Χαμ στο “Καραϊσκάκης” και βρίσκεται στο -2 από την αγγλική ομάδα και την Φράιμπουργκ, αλλά και στο +3 από την Τόπολα. Έτσι, η ομάδα του Ντιέγκο Μαρτίνεθ γνωρίζει πως σε περίπτωση που πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα, θα έχει κάνει τεράστιο βήμα, για να έχιε ευρωπαϊκή παρουσία και το νέο έτος.

Μέχρι το παιχνίδι στο Φάληρο οι Άγγλοι παρέμεναν χωρίς ήττα για 17 συνεχή παιχνίδια στο διεθνή χώρο, έχοντας καταγράψει το μεγαλύτερο αήττητο σερί από κάθε άλλη αγγλική ομάδα στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Ο αγώνας στο Λονδίνο ενέχει πάντως σημαντικότερο βαθμό δυσκολίας, αφού αυτή τη φορά οι Λονδρέζοι και τη δύναμη της έδρας θα έχουν και πιο «υποψιασμένοι» θα είναι σε σχέση με το παιχνίδι στο «Γ. Καραϊσκάκης», όπου ο Μόγες θέλησε να ξεκουράσει κάποιους βασικούς παίκτες αλλά βρέθηκε προ εκπλήξεως…

Οι Πειραιώτες θα έχουν σαν… οδηγό την παράδοση καλών εμφανίσεων τα τελευταία χρόνια, που έχουν συνδυαστεί και με τα επιθυμητά αποτελέσματα, όπως το 2015 που έφυγαν με το «διπλό» από την έδρα της Άρσεναλ, κάτι επανέλαβαν το 2020 και το 2021. Ο Ολυμπιακός έχει αγωνιστεί 19 φορές στην Αγγλία, με ρεκόρ 3-1-15 και επιμέρους σκορ 12-49.

To άρθρο Γουέστ Χαμ – Ολυμπιακός LIVE για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Europa League δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

 

Δημοφιλή Θέματα

Latest from Blog

Στο Ναύπλιο το Tour du Péloponnèse 2024

Εβδομήντα αυτοκίνητα από 20 χώρες που συμμετέχουν φέτος στο Tour du Peloponnese 2024, καλούνται να διανύσουν με τ΄αυτοκίνητα – αντίκες 1200 χιλιόμετρα, σε διάστημα 10 ημερών με τελικό προορισμό το Λουτράκι. Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2024. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ Γιάννης Καράμπελας Αλυτάρχης Tour du Peloponnese 2024…

Η Ελληνίδα δασκάλα που διακρίθηκε ανάμεσα στις 20 ομορφότερες γυναίκες του κόσμου

Η Κωνσταντίνα Σωτηρίου, μια 25χρονη Ελληνίδα δασκάλα, κατάφερε να διακριθεί ανάμεσα στις 20 ομορφότερες γυναίκες στον κόσμο. Η 25χρονη συμμετείχε στον διαγωνισμό Miss Cosmo International 2024 που πραγματοποιήθηκε στην πόλη Ho Chi Min του Βιετνάμ. Η ίδια είχε προετοιμαστεί εντατικά για τον διαγωνισμό για μήνες στο Πουέρτο Ρίκο, εκπαιδευόμενη από…

Αποκάλυψη-σοκ για τον stalker της Πάολα: «Πίστευε πως το παιδί μου είναι δικό του» (vid)

Ο stalker είναι ένα άτομο που παρενοχλεί το θύμα του με διάφορες μεθόδους και σε τέτοιο βαθμό, που του προκαλεί φόβο και ανησυχία. Σε ακραίες περιπτώσεις, το θύμα μπορεί να χρειαστεί να αλλάξει ακόμα και την καθημερινότητά του. Θυμίζουμε άλλωστε και την πρόσφατη ανάλογη περιπέτεια του Γιάννη Πλούταρχου. Η Πάολα…