Δίκη για τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού – Καταθέτει σήμερα η ιατροδικαστής Κοβάτση

20/03/2023

Μία από τις πιο κρίσιμες μαρτυρικές καταθέσεις από τη γυναίκα που διενήργησε τη νεκροψία – νεκροτομή στη σορό του 19χρονου Άλκη Καμπανού.

Με μία από τις πιο κρίσιμες μαρτυρικές καταθέσεις συνεχίζεται για 15η μέρα στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης η δίκη για τη δολοφονία του 19χρονου ‘Αλκη Καμπανού και τον τραυματισμό των δύο φίλων του, μετά από άγρια επίθεση που δέχθηκαν με οπαδικά κίνητρα.

Στο βήμα του μάρτυρα θα ανέβει η Λήδα – Καλλιόπη Κοβάτση, ιατροδικαστής και διευθύντρια του Εργαστηρίου Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας του ΑΠΘ, η οποία διενήργησε τη νεκροψία – νεκροτομή στη σορό του 19χρονου.

Στο πόρισμα της ιατροδικαστικής έκθεσης που υπέγραψε και περιλαμβάνεται στη δικογραφία, περιγράφονται πολλαπλές κακώσεις στην κεφαλή και στα άκρα, από αιχμηρά αντικείμενα. Ο δε θάνατος του ‘Αλκη, κατά το ίδιο πόρισμα, «οφείλεται σε θανατηφόρες κακώσεις στα κάτω άκρα και σε κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις». Αποδίδεται δηλαδή στο συνδυασμό των παραπάνω κακώσεων που προκάλεσαν οι δράστες.

Υπενθυμίζεται ότι στο εδώλιο του κατηγορουμένου κάθονται 12 νεαρά άτομα που βαρύνονται – μεταξύ άλλων – με τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας με δόλο, από κοινού, τετελεσμένη και σε απόπειρα.

#ΑΛΚΗΣ_ΚΑΜΠΑΝΟΣ #ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΗΣ #ΚΑΤΑΘΕΣΗ

 

 

​ 

 

Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις 

Δημοφιλή Θέματα

Latest from Blog

Παναθηναϊκός: Η σύζυγος του Τσεντί Οσμάν με τους εκατομμύρια followers και τη χρυσή καριέρα στην τουρκική τηλεόραση

Ο Τσεντί Οσμάν είναι το νέο απόκτημα του Πανθηναϊκού AKTOR και από χθες το βράδυ βρίσκεται στην Αθήνα δηλώνοντας ενθουσιασμένος για τη νέα σελίδα στην καριέρα του. Ο 29χρονος, ο οποίος έχει γεννηθεί στην Oχρίδα της Βόρειας Μακεδονίας ξεκίνησε από πολύ μικρός να ασχολείται με το μπάσκετ. Πρώτος σημαντικός σταθμός…

Ά. Πορτοσάλτε για Στ. Κασσελάκη: «Ήρθε με το μαγιό και το σκαρπίνι, πήρε ένα κόμμα και το κόμμα τον πέταξε έξω»

Άρης Πορτοσάλτε και Βαγγέλης Παπαδημητρίου σχολιάζουν τα μέτρα της ΔΕΘ, όπως ανακοινώθηκαν από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, αλλά και την απόφαση του ΣΥΡΙΖΑ για την πραγματοποίηση εκλογής προέδρου μετά από σχετική πρόταση μομφής.…