ΔΟΕ: Τρίωρες στάσεις εργασίας από τις 3 ως τις 28 Απριλίου

02/04/2023

Οι στάσεις εργασίας εχουν κηρυχθεί για το 1ο ή 2ο 3ωρο του προγράμματος των σχολικών μονάδων όπως επίσης και επιπλέον στάση εργασίας που καλύπτει το ολοήμερο διευρυμένου ωραρίου (14:00 – 17:30)

Νέες τρίωρες στάσεις εργασίας από την Δευτέρα 3 Απριλίου, μέχρι και την Παρασκευή 28 Απριλίου κήρυξε η Διδασκαλική Ομοσπονδία στο πλαίσιο της προσπάθειας αποτροπής της υλοποίησης της ατομικής αξιολόγησης των εκπαιδευτικών.

Αναλυτικότερα, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της Ομοσπονδίας, οι στάσεις εργασίας εχουν κηρυχθεί για το 1ο ή 2ο 3ωρο του προγράμματος των σχολικών μονάδων όπως επίσης και επιπλέον στάση εργασίας που καλύπτει το ολοήμερο διευρυμένου ωραρίου (14:00 – 17:30).

#ΔΟΕ #ΣΤΑΣΕΙΣ_ΕΡΓΑΣΙΑΣ

 

 

​ 

 

Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις 

Δημοφιλή Θέματα

Latest from Blog

Αποκαλυπτικό πλάνο στη Φάρμα – Βγήκε με μικροσκοπικό στρινγκ μαγιό! (vid)

Φάρμα: Από το πρώτο κιόλας επεισόδιο κάποιες παίκτριες κατάφεραν να ξεχωρίσουν με την εμφάνισή τους, μέσα από αποκαλυπτικά πλάνα! Το γνωστό και πολύ πετυχημένο ριάλιτι του STAR, Η Φάρμα, επέστρεψε στις οθόνες μας και ήδη από το πρώτο επεισόδιο κατάφερε να τραβήξει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών! Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ενημέρωσε…

Η Έλενα Τσαβαλιά με δάκρυα στηρίζει τον Μ. Σεφερλή: «Είδα ερπετά να σέρνονται δίπλα σου»

Η Έλενα Τσαβαλιά με δάκρυα στηρίζει τον Μ. Σεφερλή: «Είδα ερπετά να σέρνονται δίπλα σου». Στην τελευταία παράσταση για τα 20 χρόνια Δελφινάριο η σύζυγος του Μ. Σεφερλή ξέσπασε και τον στήριξε δημόσια…