ΕΛ.ΜΟΤ.Ο. – Ιδρύθηκε νέα ομοσπονδία μοτοσυκλέτας στην Ελλάδα

20/03/2023

Πριν από λίγες μέρες, ανακοινώθηκε η ίδρυση μιας νέας ομοσπονδίας μοτοσυκλετιστών στην Ελλάδα, της «ΕΛ.ΜΟΤ.Ο» (Ελληνική Μοτοσυκλετιστική Ομοσπονδία) . Μια νέα ομοσπονδία με στόχο την επίλυση βασικών ζητημάτων προάγοντας έναν υγιή μοτοσυκλετισμό στην χώρα μας.

Ο βασικός λόγος για την δημιουργία μιας ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ, είναι να υπάρχει η δύναμη της ένωσης των μεμονωμένων λεσχών ώστε να υπάρχει μοχλός πίεσης προς την Πολιτεία αξιώνοντας μεταρρυθμίσεις προς όφελος των μοτοσυκλετιστών.

Σήμερα 18 ΜΑΡΤΙΟΥ 2023 το όραμα όλων αυτών των ανθρώπων παίρνει σάρκα και οστά, η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ (ΕΛ.ΜΟΤ.Ο.) είναι γεγονός. Μία ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ που θα μάχεται πραγματικά για τους μοτοσυκλετιστές όλης της Ελλάδος.

Δέσμευση όλων μας είναι οι προβληματισμοί, οι νέες ιδέες και οι γνώμες να γίνουν στόχοι της επόμενης ημέρας με ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ- ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑ και ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ.

Δέσμευση όλων μας είναι για πρώτη φορά να δοθεί ο λόγος σε ΟΛΟΥΣ τους μοτοσυκλετιστές από όλη την Ελλάδα, να δοθεί βήμα και φωνή για να εκφράσουν την γνώμη, τις ανησυχίες, τις προτάσεις και τους προβληματισμούς τους και να συμμετάσχουν ενεργά σε κάθε προσπάθεια που προάγει τον υγιή μοτοσυκλετισμό στην χώρα μας.

Μόνος του ο καθένας μπορεί να πάει τα πράγματα έως ένα σημείο. ΟΛΟΙ μαζί, μπορούμε να διεκδικήσουμε αυτό που μας αξίζει για ένα καλύτερο αύριο.

Η ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΔΙΟΙΚΟΥΣΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

The post ΕΛ.ΜΟΤ.Ο. – Ιδρύθηκε νέα ομοσπονδία μοτοσυκλέτας στην Ελλάδα appeared first on Moto & Bike TV.

​Νέα Archives – Moto & Bike TV  

Δημοφιλή Θέματα

Latest from Blog

Μπαλάσκας για παραβατικότητα Ρομά: «Θα τους πάμε “αίμα” – Θα μπουν ΟΠΚΕ και ΕΚΑΜ μέσα στα σπιτάκια τους…»

Ο αστυνομικός αναλυτής, Σταύρος Μπαλάσκας και ο ποινικολόγος Θεόδωρος Καραγιάννης, μιλούν στο «Σήμερα» για την έφοδο της Αστυνομίας σε καταυλισμούς των Ρομά στη Δυτική Αττική.…

Άνδρας περπατούσε ολόγυμνος στη λεωφόρο Κηφισού -Έκπληκτοι οι οδηγοί [βίντεο]

Μάρτυρες σε ένα περίεργο θέαμα έγιναν οι οδηγοί που έπρεπε να περάσουν από τον Κηφισό στο ύψος της Λαχαναγοράς, όπου ένας άντρας εθεάθη να περπατάει… γυμνός. Έκπληκτοι οι οδηγοί των αυτοκινήτων έβλεπαν έναν άνδρα να κινείται γυμνός σε έναν από τους πιο πολυσύχναστους δρόμους της Αττικής. Περπατούσε χωρίς να φορά…

Βίντεο-σοκ δείχνει τον άγριο ξυλοδαρμό της 14χρονης στη Γλυφάδα

Σοκ και έντονο προβληματισμό έχει προκαλέσει η υπόθεση ξυλοδαρμού της 14χρονης μαθήτριας στη Γλυφάδα. Όπως κατήγγειλε η ίδια συνοδεία του πατέρα της, υποβάλλοντας μήνυση στο ΑΤ Γλυφάδας, το περασμένο Σάββατο το βράδυ στο κέντρο της Γλυφάδας, σε σημείο που είχαν μαζευτεί πολλά παιδιά της ηλικίας της, αρχικά δέχθηκε επίθεση από…