Η Ράνια Τζίμα απάντησε για το viral πλάνο: Oops, I did it again

24/09/2023

Ήταν ένα πλάνο που… κανείς δεν περίμενε να δει: την Ράνια Τζίμα με τσιγάρο στο δελτίο του MEGA.

Ένα πλάνο που… φυσικά δεν ήταν ηθελημένο, αλλά οφείλεται σε ένα τεχνικό πρόβλημα που «έκοψε» το βίντεο, την ώρα που η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου του MEGA είχε πιάσει το ηλεκτρονικό της τσιγάρο. Η Ράνια Τζίμα δεν άργησε να γίνει viral. 

Η γνωστή δημοσιογράφος βρέθηκε σήμερα (24.09.2023) καλεσμένη στο «Χαμογέλα και Πάλι» και φυσικά η Σίσσυ Χρηστίδου δεν θα μπορούσε να μην τη ρωτήσει για το επίμαχο πλάνο.

«Έγινα πάλι viral; Έγινα πάλι. Oops, I did it again. Εντάξει, τι να πω; Καπνίζω. Δεν είμαι χαρούμενη που καπνίζω. Δεν είμαι περήφανη που καπνίζω. Παρακαλώ πολύ, μην καπνίζετε αν μπορείτε.

Κι εγώ θα προσπαθήσω να το κόψω, είναι στόχος ζωής για μένα αυτό κάπου παρακάτω. Αλλά και οι δημοσιογράφοι είμαστε άνθρωποι κανονικοί, που μπορεί πού και πού να καπνίσουμε, να πιούμε ένα ποτό. Δεν είμαστε γυάλινοι. Και τρώμε και κοιμόμαστε και καπνίζουμε. Είμαστε άνθρωποι.», επισήμανε η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του MEGA.

Η Ράνια Τζίμα τόνισε, επίσης, ότι συνεχίζει να μην βλέπει τι γράφεται για εκείνη στο Twitter και ούτε πρόκειται να το αλλάξει αυτό. «Δεν γίνεται να κάνω αυτή τη δουλειά. Αν κάνω αυτή τη δουλειά, δε θα κάνω τη δική μου.

 

Επειδή είσαι άνθρωπος και αυτό μπορεί να σε επηρεάσει, μπορεί να σε απομακρύνει από το δικό σου κέντρο», τόνισε κλείνοντας το θέμα η Ράνια Τζίμα.

To άρθρο Η Ράνια Τζίμα απάντησε για το viral πλάνο: Oops, I did it again δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

 

Δημοφιλή Θέματα

Latest from Blog

Στο Ναύπλιο το Tour du Péloponnèse 2024

Εβδομήντα αυτοκίνητα από 20 χώρες που συμμετέχουν φέτος στο Tour du Peloponnese 2024, καλούνται να διανύσουν με τ΄αυτοκίνητα – αντίκες 1200 χιλιόμετρα, σε διάστημα 10 ημερών με τελικό προορισμό το Λουτράκι. Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2024. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ Γιάννης Καράμπελας Αλυτάρχης Tour du Peloponnese 2024…

Η Ελληνίδα δασκάλα που διακρίθηκε ανάμεσα στις 20 ομορφότερες γυναίκες του κόσμου

Η Κωνσταντίνα Σωτηρίου, μια 25χρονη Ελληνίδα δασκάλα, κατάφερε να διακριθεί ανάμεσα στις 20 ομορφότερες γυναίκες στον κόσμο. Η 25χρονη συμμετείχε στον διαγωνισμό Miss Cosmo International 2024 που πραγματοποιήθηκε στην πόλη Ho Chi Min του Βιετνάμ. Η ίδια είχε προετοιμαστεί εντατικά για τον διαγωνισμό για μήνες στο Πουέρτο Ρίκο, εκπαιδευόμενη από…

Αποκάλυψη-σοκ για τον stalker της Πάολα: «Πίστευε πως το παιδί μου είναι δικό του» (vid)

Ο stalker είναι ένα άτομο που παρενοχλεί το θύμα του με διάφορες μεθόδους και σε τέτοιο βαθμό, που του προκαλεί φόβο και ανησυχία. Σε ακραίες περιπτώσεις, το θύμα μπορεί να χρειαστεί να αλλάξει ακόμα και την καθημερινότητά του. Θυμίζουμε άλλωστε και την πρόσφατη ανάλογη περιπέτεια του Γιάννη Πλούταρχου. Η Πάολα…