Η Dolly Parton έβαλε στολή τσιρλίντερ στα 77 της και άναψε φωτιές – Τρελάθηκε παρουσιαστής: «Απίστευτη»

24/11/2023

Η Ντόλι Πάρτον (Dolly Parton) μπορεί να έφτασε αισίως τα 77, αλλά η… μπογιά της περνάει ακόμα και φάνηκε αυτό σε αγώνα αμερικανικού ποδοσφαίρου, όπου η διάσημη τραγουδίστρια ντύθηκε τσιρλίντερ, χόρεψε, τραγούδησε και έκλεψε την παράσταση.

Η Ντόλι Πάρτον ήταν το μουσικό «κλου» του αγώνα του αμερικανικού ποδοσφαίρου ανάμεσα στους Dallas Cowboys και τους Washington Commanders στο Άρλινγκτον του Τέξας, καθώς η θρυλική τραγουδίστρια της κάντρι, τραγούδησε στο ημίχρονο της αναμέτρησης ντυμένη τσιρλίντερ.

Η Dolly Parton έδωσε ρεσιτάλ και με τα τραγούδια της, όπως το εμβληματικό «Jolene», αλλά και με την εμφάνισή της.

Η τραγουδίστρια είναι 77 ετών, αλλά… αντέχει ακόμα στο χρόνο.

Η Ντόλι Πάρτον δεν δίστασε να δείξει στον αγώνα και τα σωματικά – πέρα από τα φωνητικά κάλλη της – και η εμφάνισή της ως τσιρλίντερ έγινε viral. Μέσα στο γήπεδο φυσικά γνώρισε την αποθέωση.

pic.twitter.com/fWpJvfhBcH

— EL L E E (@interactif_) November 24, 2023

 

Η εμφάνιση της Dolly Parton ως τσιρλίντερ… τρέλανε όχι μόνο τον κόσμο, αλλά και τον σχολιαστή του NFL και πρώην αθλητή του αμερικανικού ποδοσφαίρου, Τόνι Ρόμο.

 Ο σχολιαστής του CBS εντυπωσιάστηκε από την ενέργεια και τα κάλλη της τραγουδίστριας και της έπλεξε το εγκώμιο.

Dolly Parton got Tony Romo HORNED UPpic.twitter.com/yBty8OonCR

— Barstool Sports (@barstoolsports) November 23, 2023

 

 «Δεν είναι απίστευτη; Είναι θαυμάσια. Σε ποιον δεν αρέσει η Ντόλι Πάρτον;», είπε ο Τόνι Ρόμο.

To άρθρο Η Dolly Parton έβαλε στολή τσιρλίντερ στα 77 της και άναψε φωτιές – Τρελάθηκε παρουσιαστής: «Απίστευτη» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

​  

Δημοφιλή Θέματα

Latest from Blog

Βίντεο-σοκ δείχνει τον άγριο ξυλοδαρμό της 14χρονης στη Γλυφάδα

Σοκ και έντονο προβληματισμό έχει προκαλέσει η υπόθεση ξυλοδαρμού της 14χρονης μαθήτριας στη Γλυφάδα. Όπως κατήγγειλε η ίδια συνοδεία του πατέρα της, υποβάλλοντας μήνυση στο ΑΤ Γλυφάδας, το περασμένο Σάββατο το βράδυ στο κέντρο της Γλυφάδας, σε σημείο που είχαν μαζευτεί πολλά παιδιά της ηλικίας της, αρχικά δέχθηκε επίθεση από…

Πώς να δημιουργήσετε και να χρησιμοποιήσετε το Instagram Avatar στο iPhone

Όπως όλοι γνωρίζουμε, το Instagram έχει πιαστεί πολλές φορές να καταργεί τις λειτουργίες του Snapchat στο φως της ημέρας και ακόμη και μετά από αυτό, δεν φαίνεται να παίρνει κανένα χάπι για την ανακούφιση. Η Meta κυκλοφόρησε πρόσφατα το Bitmoji, ουπς, τα Avatars στο Instagram, ένα χαρακτηριστικό που υπάρχει στο…

Φωτιά στο σπίτι του Γιώργου Λιάγκα: Οι ζημιές είναι μεγάλες, αλλά είμαστε καλά (video)

Ο Γιώργος Λιάγκας αποκάλυψε στην έναρξη της εκπομπής «Το Πρωινό» πως έπιασε φωτιά το σπίτι του. Το πρωί της Τρίτης 24 Σεπτεμβρίου, ο παρουσιαστής περιέγραψε πως η πυρκαγιά ξέσπασε στον πάνω όροφο της μεζονέτας του, δεν επεκτάθηκε στο υπόλοιπο σπίτι, υπήρξαν ζημιές, αλλά ευτυχώς δεν τραυματίστηκε κανείς. Αρχικά, είπε: «Σήμερα…