Θάνος Πετρέλης για Φοίβο: Ανά πάσα στιγμή μπορεί να γίνει κάποια συνεργασία

22/10/2023

«Δεν μπαίνουμε ούτε εγώ ούτε ο Φοίβος στη διαδικασία να πάμε να κάνουμε κάτι μαζί σώνει και καλά», λέει ο Θάνος Πετρέλης.

Ο Θάνος Πετρέλης έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό «Λοιπόν» και τον Ανδρέα Θεοδώρου. Ο γνωστός τραγουδιστής απάντησε, μεταξύ άλλων, και για τον Φοίβο.

Είχες ποτέ κάποιο απρόοπτο στην πίστα;

Έχει συμβεί στα λεγόμενα καψουροτράγουδα. Ειδικά στο «Κερνάω» μαζί με τους δίσκους και τα λουλούδια, έχουν φύγει και πιρούνια. Με έχει χτυπήσει και σφηνοπότηρο. Για πέντε δέκα πόντους θα μπορούσε να είχε χτυπήσει το μάτι ή το κεφάλι μου.

Ποτέ δεν έχω πάρει αρνητικά όλες αυτές τις εκδηλώσεις, γιατί εκείνη την ώρα ο κόσμος ξεδίνει. Δεν λέω αν δεις κάποιον κακοπροαίρετα να πάρει και να σου πετάξει ποτήρι ή δεν ξέρω τι άλλο.

Με τον Φοίβο μαλώσατε ποτέ και σταμάτησε η συνεργασία σας;

Δεν μαλώσαμε, το αντίθετο. Πέρα από την εξαιρετική συνεργασία και τη χημεία που είχαμε, διατηρούμε πολύ καλές σχέσεις. Είναι ο άνθρωπος που με πάντρεψε και ανά τακτά διαστήματα είμαστε σε επαφή και συζητάμε διάφορα πράγματα που τρέχουν.

Ανά πάσα στιγμή μπορεί να γίνει κάποια συνεργασία. Δεν μπαίνουμε ούτε εγώ ούτε ο Φοίβος στη διαδικασία να πάμε να κάνουμε κάτι μαζί σώνει και καλά. Αν όμως νιώσω ότι θέλω ή εκείνος θεωρεί ότι έχει κάτι για μένα, νομίζω είναι πολύ εύκολο να συνεργαστούμε από τη μια μέρα στην άλλη.

To άρθρο Θάνος Πετρέλης για Φοίβο: Ανά πάσα στιγμή μπορεί να γίνει κάποια συνεργασία δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

 

Δημοφιλή Θέματα

Latest from Blog

Στο Ναύπλιο το Tour du Péloponnèse 2024

Εβδομήντα αυτοκίνητα από 20 χώρες που συμμετέχουν φέτος στο Tour du Peloponnese 2024, καλούνται να διανύσουν με τ΄αυτοκίνητα – αντίκες 1200 χιλιόμετρα, σε διάστημα 10 ημερών με τελικό προορισμό το Λουτράκι. Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2024. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ Γιάννης Καράμπελας Αλυτάρχης Tour du Peloponnese 2024…

Η Ελληνίδα δασκάλα που διακρίθηκε ανάμεσα στις 20 ομορφότερες γυναίκες του κόσμου

Η Κωνσταντίνα Σωτηρίου, μια 25χρονη Ελληνίδα δασκάλα, κατάφερε να διακριθεί ανάμεσα στις 20 ομορφότερες γυναίκες στον κόσμο. Η 25χρονη συμμετείχε στον διαγωνισμό Miss Cosmo International 2024 που πραγματοποιήθηκε στην πόλη Ho Chi Min του Βιετνάμ. Η ίδια είχε προετοιμαστεί εντατικά για τον διαγωνισμό για μήνες στο Πουέρτο Ρίκο, εκπαιδευόμενη από…

Αποκάλυψη-σοκ για τον stalker της Πάολα: «Πίστευε πως το παιδί μου είναι δικό του» (vid)

Ο stalker είναι ένα άτομο που παρενοχλεί το θύμα του με διάφορες μεθόδους και σε τέτοιο βαθμό, που του προκαλεί φόβο και ανησυχία. Σε ακραίες περιπτώσεις, το θύμα μπορεί να χρειαστεί να αλλάξει ακόμα και την καθημερινότητά του. Θυμίζουμε άλλωστε και την πρόσφατη ανάλογη περιπέτεια του Γιάννη Πλούταρχου. Η Πάολα…