Ιωάννης Αθανασόπουλος: Aπό τις Άγριες Μέλισσες στον Άγιο Παΐσιο

17/08/2023

Από την τηλεοπτική σειρά που καθήλωσε τους τηλεθεατές, τις «Άγριες Μέλισσες», ο Ιωάννης Αθανασόπουλος εισβάλλει στη σειρά του Mega, που επιστρέφει τη νέα σεζόν με τον δεύτερο κύκλο, «Άγιος Παΐσιος – Από τα Φάρασα στον Ουρανό».

Ο ταλαντούχος ηθοποιός επιστρέφει στην τηλεόραση, δύο χρόνια μετά την επιτυχία και το τέλος της σειράς «Άγριες Μέλισσες», όπου υποδύθηκε τον Γιάννο, και αναμένεται να κλέψει τις εντυπώσεις στον «Άγιο Παϊδιο».

Στην Κόνιτσα άρχισαν τα γυρίσματα της σειράς, ο Ιωάννης Αθανασόπουλος ξεκίνησε ήδη να μοιράζεται με τους χιλιάδες followers στα social media, φωτογραφίες από τα γυρίσματα.

Από το πρώτο κιόλας επεισόδιο της σειράς «Άγριες Μέλισσες», τον Σεπτέμβριο του 2019, είδε τις «μετοχές» του να εκτοξεύονται και να γίνεται ένας από τους πιο πολυσυζητημένους ηθοποιούς.

Όπως αποκάλυψε ο Ιωάννης Αθανασόπουλος, θα είναι η νέα προσθήκη στη δεύτερη σεζόν της σειράς «Άγιος Παΐσιος – Από τα Φάρασα στον Ουρανό». 

Σε μία από τις φωτογραφίες που πόσταρε, τον βλέπουμε μεταμορφωμένο, με τον ίδιο να σχολιάζει στη λεζάντα: «Metamorfosis διάκονος Παΐσιος, Soon».

To άρθρο Ιωάννης Αθανασόπουλος: Aπό τις Άγριες Μέλισσες στον Άγιο Παΐσιο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

 

Δημοφιλή Θέματα

Latest from Blog

Στο Ναύπλιο το Tour du Péloponnèse 2024

Εβδομήντα αυτοκίνητα από 20 χώρες που συμμετέχουν φέτος στο Tour du Peloponnese 2024, καλούνται να διανύσουν με τ΄αυτοκίνητα – αντίκες 1200 χιλιόμετρα, σε διάστημα 10 ημερών με τελικό προορισμό το Λουτράκι. Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2024. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ Γιάννης Καράμπελας Αλυτάρχης Tour du Peloponnese 2024…

Η Ελληνίδα δασκάλα που διακρίθηκε ανάμεσα στις 20 ομορφότερες γυναίκες του κόσμου

Η Κωνσταντίνα Σωτηρίου, μια 25χρονη Ελληνίδα δασκάλα, κατάφερε να διακριθεί ανάμεσα στις 20 ομορφότερες γυναίκες στον κόσμο. Η 25χρονη συμμετείχε στον διαγωνισμό Miss Cosmo International 2024 που πραγματοποιήθηκε στην πόλη Ho Chi Min του Βιετνάμ. Η ίδια είχε προετοιμαστεί εντατικά για τον διαγωνισμό για μήνες στο Πουέρτο Ρίκο, εκπαιδευόμενη από…

Αποκάλυψη-σοκ για τον stalker της Πάολα: «Πίστευε πως το παιδί μου είναι δικό του» (vid)

Ο stalker είναι ένα άτομο που παρενοχλεί το θύμα του με διάφορες μεθόδους και σε τέτοιο βαθμό, που του προκαλεί φόβο και ανησυχία. Σε ακραίες περιπτώσεις, το θύμα μπορεί να χρειαστεί να αλλάξει ακόμα και την καθημερινότητά του. Θυμίζουμε άλλωστε και την πρόσφατη ανάλογη περιπέτεια του Γιάννη Πλούταρχου. Η Πάολα…