Καρτέλες της αστυνομίας με δαχτυλικά αποτυπώματα των Tupac και Notorious B.I.G. πωλούνται 225.000 δολάρια

29/11/2023

Σπάνε κάθε κοντέρ πώλησης αστυνομικές καρτέλες με τα δαχτυλικά αποτυπώματα του ράπερ Τούπακ Σακούρ και του μεγάλου εχθρού του, Notorious B.I.G.

Οι καρτέλες του Tupac Shakur και του Notorious B.I.G που απεικονίζουν τα δαχτυλικά αποτυπώματα των δυο αείμνηστων ράπερ, που δεν ήταν και τα καλύτερα παιδιά και είχαν στο… ενεργητικό τους πολλά πάρε δώσε με την αστυνομία και τις δικαστικές αρχές, πωλούνται 225.000 δολάρια.

Οι αστυνομικές καρτέλες με τα δακτυλικά αποτυπώματα των ράπερ Τούπακ και Notorious B.I.G. πωλούνται μαζί με άλλα αναμνηστικά της hip-hop από τη Moments In Time.

Η καρτέλα σύλληψης του αείμνηστου ράπερ Tupac Shakur με τα δακτυλικά αποτυπώματά του χρονολογείται από τη σύλληψή του για σεξουαλική επίθεση το 1995.

Η κάρτα του αείμνητου Notorious B.I.G είναι του ίδιου έτους, όταν συνελήφθη για ληστεία και επίθεση στην Πενσυλβάνια. Οι κατηγορίες εναντίον του εν λόγω ράπερ για ληστεία απορρίφθηκαν λίγο καιρό αργότερα.

Ο Τούπακ Σακούρ ωστόσο καταδικάστηκε για σεξουαλική επίθεση σε βάρος της Αγιάνα Τζάκσον και του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης δύο ετών.

Οι κάρτες είναι υπογεγραμμένες και περιλαμβάνουν τα πραγματικά ονόματα των Tupac (Lesane Parish Crooks) και Biggie (Christopher Wallace) και η τιμή πώλησης έκαστης ανέρχεται σε 225.000 δολάρια.

Το όνομα του Tupac Shakur ήρθε και πάλι στο προσκήνιο με τη σύλληψη και την επερχόμενη δίκη τον Ιούνιο του 2024 του φερόμενου δράστη της δολοφονίας του, Duane “Keefe D” Davis.

Η Moments in Time ειδικεύεται στις αγορές και πωλήσεις σπάνιων αυτόγραφων, αναμνηστικών, φωτογραφιών, έργων διάσημων προσοωπικοτήτων και ιστορικών αρχείων.

To άρθρο Καρτέλες της αστυνομίας με δαχτυλικά αποτυπώματα των Tupac και Notorious B.I.G. πωλούνται 225.000 δολάρια δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

​  

Δημοφιλή Θέματα

Latest from Blog

Άνδρας περπατούσε ολόγυμνος στη λεωφόρο Κηφισού -Έκπληκτοι οι οδηγοί [βίντεο]

Μάρτυρες σε ένα περίεργο θέαμα έγιναν οι οδηγοί που έπρεπε να περάσουν από τον Κηφισό στο ύψος της Λαχαναγοράς, όπου ένας άντρας εθεάθη να περπατάει… γυμνός. Έκπληκτοι οι οδηγοί των αυτοκινήτων έβλεπαν έναν άνδρα να κινείται γυμνός σε έναν από τους πιο πολυσύχναστους δρόμους της Αττικής. Περπατούσε χωρίς να φορά…

Βίντεο-σοκ δείχνει τον άγριο ξυλοδαρμό της 14χρονης στη Γλυφάδα

Σοκ και έντονο προβληματισμό έχει προκαλέσει η υπόθεση ξυλοδαρμού της 14χρονης μαθήτριας στη Γλυφάδα. Όπως κατήγγειλε η ίδια συνοδεία του πατέρα της, υποβάλλοντας μήνυση στο ΑΤ Γλυφάδας, το περασμένο Σάββατο το βράδυ στο κέντρο της Γλυφάδας, σε σημείο που είχαν μαζευτεί πολλά παιδιά της ηλικίας της, αρχικά δέχθηκε επίθεση από…

Πώς να δημιουργήσετε και να χρησιμοποιήσετε το Instagram Avatar στο iPhone

Όπως όλοι γνωρίζουμε, το Instagram έχει πιαστεί πολλές φορές να καταργεί τις λειτουργίες του Snapchat στο φως της ημέρας και ακόμη και μετά από αυτό, δεν φαίνεται να παίρνει κανένα χάπι για την ανακούφιση. Η Meta κυκλοφόρησε πρόσφατα το Bitmoji, ουπς, τα Avatars στο Instagram, ένα χαρακτηριστικό που υπάρχει στο…