Κατερίνα Γιατζόγλου: Αν ήθελα να έχω επαφές με τους πρώην μου θα ήταν νυν

26/05/2023

Η δημοσιογράφος και συγγραφέας Κατερίνα Γιατζόγλου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «MEGA Καλημέρα» για την απιστία και υπό ποιες προϋποθέσεις θα επέστρεφε στην τηλεόραση.

Η Κατερίνα Γιατζόγλου αποκάλυψε πως δεν υπάρχει χρόνος για προσωπική ζωή, αλλά υπάρχει στην… ατζέντα της, ενώ ανέφερε πως έχει κάνει μπότοξ.

«Η 12χρονη εγγονή μου με φωνάζει «Μάλα». Μου μοιάζει πάρα πολύ, είναι η καλύτερη εκδοχή μου», είπε.

Θα επέστρεφε στην τηλεόραση; Όπως είπε η ίδια, θα επέστρεφε μόνο εάν δεχόταν κάποια δελεαστική πρόταση που θα της άρεσε.

«Δεν θα επέστρεφα στην τηλεόραση εάν δεν είναι κάτι που μου αρέσει. Έχω την πολυτέλεια να λέω όχι. Βαριέμαι με τα προγράμματα της τηλεόρασης πολύ», είπε.

Η Κατερίνα Γιατζόγλου δέχεται φλερτ, ενώ αποκάλυψε πως δεν θα έκανε τρίτο γάμο.

«Η καλύτερη εκδίκηση για κάποιον είναι το delete και να τον ξεχνάς. Αν ήθελα να έχω επαφές με τους πρώην μου θα ήταν νυν. Σχεδόν ποτέ δεν παντρεύεσαι τον μεγάλο σου έρωτα.

Άλλη γυναίκα ερωτεύονται και άλλη παντρεύονται», είπε σε άλλο σημείο της συνέντευξής της η Κατερίνα Γιατζόγλου και συμπλήρωσε πως αποδέχεται τον όρο «σύμβολο του σεξ» και τον θεωρεί κοπλιμέντο.

To άρθρο Κατερίνα Γιατζόγλου: Αν ήθελα να έχω επαφές με τους πρώην μου θα ήταν νυν δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

​  

Δημοφιλή Θέματα

Latest from Blog

Άνδρας περπατούσε ολόγυμνος στη λεωφόρο Κηφισού -Έκπληκτοι οι οδηγοί [βίντεο]

Μάρτυρες σε ένα περίεργο θέαμα έγιναν οι οδηγοί που έπρεπε να περάσουν από τον Κηφισό στο ύψος της Λαχαναγοράς, όπου ένας άντρας εθεάθη να περπατάει… γυμνός. Έκπληκτοι οι οδηγοί των αυτοκινήτων έβλεπαν έναν άνδρα να κινείται γυμνός σε έναν από τους πιο πολυσύχναστους δρόμους της Αττικής. Περπατούσε χωρίς να φορά…

Βίντεο-σοκ δείχνει τον άγριο ξυλοδαρμό της 14χρονης στη Γλυφάδα

Σοκ και έντονο προβληματισμό έχει προκαλέσει η υπόθεση ξυλοδαρμού της 14χρονης μαθήτριας στη Γλυφάδα. Όπως κατήγγειλε η ίδια συνοδεία του πατέρα της, υποβάλλοντας μήνυση στο ΑΤ Γλυφάδας, το περασμένο Σάββατο το βράδυ στο κέντρο της Γλυφάδας, σε σημείο που είχαν μαζευτεί πολλά παιδιά της ηλικίας της, αρχικά δέχθηκε επίθεση από…

Πώς να δημιουργήσετε και να χρησιμοποιήσετε το Instagram Avatar στο iPhone

Όπως όλοι γνωρίζουμε, το Instagram έχει πιαστεί πολλές φορές να καταργεί τις λειτουργίες του Snapchat στο φως της ημέρας και ακόμη και μετά από αυτό, δεν φαίνεται να παίρνει κανένα χάπι για την ανακούφιση. Η Meta κυκλοφόρησε πρόσφατα το Bitmoji, ουπς, τα Avatars στο Instagram, ένα χαρακτηριστικό που υπάρχει στο…