Κατερίνα Καινούργιου σε Σίσσυ Χρηστίδου για Νίκο Συρίγο: Θα είχα εκνευριστεί περισσότερο

29/01/2024

«Πολύ ωραία μίλησε η Σίσσυ Χρηστίδου και με ενόχλησε πολύ η τοποθέτηση του Νίκου Συρίγου», δήλωσε η Κατερίνα Καινούργιου. Αφορμή, στάθηκαν πάλι οι δηλώσεις που έκανε ο Γιώργος Νταλάρας για τους δημοσιογράφους των τηλεοπτικών ψυχαγωγικών εκπομπών.

Η Κατερίνα Καινούργιου τοποθετήθηκε για τη διχογνωμία που υπήρξε ανάμεσα στη Σίσσυ Χρηστίδου και τον Νίκο Συρίγο σχετικά με τις δηλώσεις του Γιώργου Νταλάρα για τις «γυναίκες που τηγανίζουν και βλέπουν πρωινάδικα», καθώς και για την ανεπαρκή κάλυψη – όπως υποστήριξε – από μέσα ενημέρωσης «του συγκλονιστικού λόγου της Μαρίας Καρυστινού», μητέρας θύματος στο δυστύχημα στα Τέμπη, «από τα έδρανα της Βουλής».

«Πολύ ωραία μίλησε η Σίσσυ και με ενόχλησε πολύ η τοποθέτηση του Νίκου του Συρίγου. Να πούμε ότι καμιά φορά κάποια θέματα, τα οποία είναι συγκλονιστικά, όπως η συγκεκριμένη ομιλία της χαροκαμένης μάνας από το δυστύχημα των Τεμπών, δεν χρειάζεται να τα παίζουν όλες οι εκπομπές», ανέφερε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου, μετά την προβολή του σχετικού αποσπάσματος.

«Δηλαδή τι εννοώ. Κι εμείς επικοινωνήσαμε με τη συγκεκριμένη γυναίκα, όπως κι άλλες εκπομπές, μας είπε: Η τοποθέτησή μου ήταν αυτή και μέχρι εκεί, να ξαναβγώ να πω τι;», επισημαίνει η παρουσιάστρια του ALPHA.

«Ο συγκεκριμένος λόγος έγινε αναπαραγωγή από όλα τα δελτία ειδήσεων, από όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης… με το να προσπαθείς να πεις για κάτι σπουδαίο ότι «γιατί δεν το παίξατε κι εσείς εδώ;» το ξεχειλώνεις. Οπότε είναι καλό να σεβόμαστε κάποιες τοποθετήσεις, να μένουν εκεί και να παίζουν εκεί που πρέπει να παίζουν», υπογραμμίζει η Κατερίνα Καινούργιου.

 

«Αν ήμουν στη θέση της Σίσσυς, θα είχα εκνευριστεί πολύ περισσότερο από αυτή την τοποθέτηση του Νίκου. Δεν μου άρεσε καθόλου», κατέληξε στην τοποθέτησή της η Κατερίνα Καινούργιου.

To άρθρο Κατερίνα Καινούργιου σε Σίσσυ Χρηστίδου για Νίκο Συρίγο: Θα είχα εκνευριστεί περισσότερο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

 

Δημοφιλή Θέματα

Latest from Blog

Άνδρας περπατούσε ολόγυμνος στη λεωφόρο Κηφισού -Έκπληκτοι οι οδηγοί [βίντεο]

Μάρτυρες σε ένα περίεργο θέαμα έγιναν οι οδηγοί που έπρεπε να περάσουν από τον Κηφισό στο ύψος της Λαχαναγοράς, όπου ένας άντρας εθεάθη να περπατάει… γυμνός. Έκπληκτοι οι οδηγοί των αυτοκινήτων έβλεπαν έναν άνδρα να κινείται γυμνός σε έναν από τους πιο πολυσύχναστους δρόμους της Αττικής. Περπατούσε χωρίς να φορά…

Βίντεο-σοκ δείχνει τον άγριο ξυλοδαρμό της 14χρονης στη Γλυφάδα

Σοκ και έντονο προβληματισμό έχει προκαλέσει η υπόθεση ξυλοδαρμού της 14χρονης μαθήτριας στη Γλυφάδα. Όπως κατήγγειλε η ίδια συνοδεία του πατέρα της, υποβάλλοντας μήνυση στο ΑΤ Γλυφάδας, το περασμένο Σάββατο το βράδυ στο κέντρο της Γλυφάδας, σε σημείο που είχαν μαζευτεί πολλά παιδιά της ηλικίας της, αρχικά δέχθηκε επίθεση από…

Πώς να δημιουργήσετε και να χρησιμοποιήσετε το Instagram Avatar στο iPhone

Όπως όλοι γνωρίζουμε, το Instagram έχει πιαστεί πολλές φορές να καταργεί τις λειτουργίες του Snapchat στο φως της ημέρας και ακόμη και μετά από αυτό, δεν φαίνεται να παίρνει κανένα χάπι για την ανακούφιση. Η Meta κυκλοφόρησε πρόσφατα το Bitmoji, ουπς, τα Avatars στο Instagram, ένα χαρακτηριστικό που υπάρχει στο…