Κηφισιά – Παναθηναϊκός 0-0 LIVE: Ακυρώθηκε γκολ των πράσινων

12/11/2023

Την εξαιρετική πορεία του στη Super League θέλει να συνεχίσει ο Παναθηναϊκός. Ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας δοκιμάζεται στην έδρα της Κηφισιάς για την 11η αγωνιστική. Παρακολουθήστε LIVE την αναμέτρηση από το newsit.gr.

Ο Παναθηναϊκός τα πηγαίνει περίφημα κόντρα στους “μικρούς”, έχοντας αποφύγει τις γκέλες. Γι’ αυτό και βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας, όπου και θέλει να παραμείνει στο +4 από Ολυμπιακό και ΑΕΚ.

Η Κηφισιά έκανε τη ζημιά στην ΑΕΚ την περασμένη αγωνιστική και θα προσπαθήσει να κάνει κάτι ανάλογο και στους πράσινους.

Παρακολουθήστε LIVE το Κηφισιά – Παναθηναϊκός από το newsit.gr

Η προαναγγελία της Super League για το Κηφισιά – Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός και η Κηφισιά θα βρεθούν για πρώτη φορά στην ιστορία τους αντιμέτωποι, αφού μέχρι τώρα δεν είχαν συναντηθεί σε καμία διοργάνωση.

Η Κηφισιά υποδέχεται τους Πράσινους μετά την ισοπαλία με την ΑΕΚ στην έδρα της, η οποία ήρθε να προστεθεί στο σερί που την θέλει να μην έχει ήττα ως γηπεδούχος σε κανένα από τα πέντε παιχνίδια της (1 νίκη – 4 ισοπαλίες) στα δύο γήπεδα που έχει χρησιμοποιήσει, αυτό της Λαμίας και της Καισαριανής.

Η τελευταία νεοφώτιστη ομάδα που έχει αντιμετωπίσει ο Παναθηναϊκός είναι ο Βόλος, με τον οποίο στην πρώτη αναμέτρηση τους αναδείχθηκαν ισόπαλοι 0-0 στη Μαγνησία στις 8 Δεκεμβρίου 2019. Αμέσως πριν από τον Βόλο είχε αντιμετωπίσει τη Λαμία, με την οποία έμεινε στην ισοπαλία 1-1 στη Φθιώτιδα στο πρώτο τους παιχνίδι στις 21 Οκτωβρίου 2017.

Η τελευταία φορά που έχει αγωνιστεί ο Παναθηναϊκός στο γήπεδο της Καισαριανής ήταν στις 31 Οκτωβρίου 2007, όταν αντιμετώπισε τον Εθνικό Αστέρα για τη φάση των 32 του Κυπέλλου Ελλάδος και επικράτησε με 3-1 σε μονή αναμέτρηση. Τα γκολ είχαν σημειώσει οι Εντόι (20’) και Βαγγέλης Μάντζιος (25’, 49’), ενώ για τους γηπεδούχους ο Μπενίσκος (66’).

Ο Παναθηναϊκός ήταν και η τελευταία ομάδα που αντιμετώπισε στην έδρα του ο Εθνικός Αστέρας για την A’ Εθνική/Super League στο γήπεδο της Καισαριανης στις 8 Μαΐου 2002, με τους Πράσινους να επικρατούν 2-1 χάρη στα γκολ των Σαπάνη (17’), Βαζέχα (77’), ενώ ο Λαγός είχε σκοράρει για τους γηπεδούχους.

To άρθρο Κηφισιά – Παναθηναϊκός 0-0 LIVE: Ακυρώθηκε γκολ των πράσινων δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

 

Δημοφιλή Θέματα

Latest from Blog

Παναθηναϊκός: Η σύζυγος του Τσεντί Οσμάν με τους εκατομμύρια followers και τη χρυσή καριέρα στην τουρκική τηλεόραση

Ο Τσεντί Οσμάν είναι το νέο απόκτημα του Πανθηναϊκού AKTOR και από χθες το βράδυ βρίσκεται στην Αθήνα δηλώνοντας ενθουσιασμένος για τη νέα σελίδα στην καριέρα του. Ο 29χρονος, ο οποίος έχει γεννηθεί στην Oχρίδα της Βόρειας Μακεδονίας ξεκίνησε από πολύ μικρός να ασχολείται με το μπάσκετ. Πρώτος σημαντικός σταθμός…

Ά. Πορτοσάλτε για Στ. Κασσελάκη: «Ήρθε με το μαγιό και το σκαρπίνι, πήρε ένα κόμμα και το κόμμα τον πέταξε έξω»

Άρης Πορτοσάλτε και Βαγγέλης Παπαδημητρίου σχολιάζουν τα μέτρα της ΔΕΘ, όπως ανακοινώθηκαν από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, αλλά και την απόφαση του ΣΥΡΙΖΑ για την πραγματοποίηση εκλογής προέδρου μετά από σχετική πρόταση μομφής.…