ΚΚΕ για Μίμη Παπαϊωάννου: «Αποχαιρετάμε το προσφυγόπουλο από τη Νέα Νικομήδεια Ημαθίας που κατέκτησε τα ελληνικά γήπεδα»

15/03/2023

Το ΚΚΕ αποχαιρέτησε τον Μίμη Παπαϊωάννου, ο οποίος έφυγε από τη ζωή την Τετάρτη (15/3).

«Αποχαιρετάμε το προσφυγόπουλο από την Νέα Νικομήδεια Ημαθίας που κατέκτησε τα ελληνικά γήπεδα με την αγαπημένη του ομάδα την ΑΕΚ», αναφέρει μεταξύ άλλων το ΚΚΕ στο συλλυπητήριο μήνυμα του για τον θάνατο του Μίμη Παπαϊωάννου.

Το μήνυμα του ΚΚΕ για τον θάνατο του Μίμη Παπαϊωάννου:

“Με μεγάλη θλίψη αποχαιρετάμε τον Mίμη Παπαϊωάννου, το προσφυγόπουλο από την Νέα Νικομήδεια Ημαθίας που κατέκτησε τα ελληνικά γήπεδα με την αγαπημένη του ομάδα την ΑΕΚ.

Ήταν ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής και πρώτος σκόρερ στην ιστορία της ομάδας την οποία υπηρέτησε μέχρι το 1979, κατακτώντας 5 πρωταθλήματα και 3 κύπελλα. Στην Εθνική Ελλάδας αγωνίστηκε 61 φορές πετυχαίνοντας 21 γκολ.

Το ΚΚΕ εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήριά στην οικογένεια, τους φίλους και την ομάδα του”.

To άρθρο ΚΚΕ για Μίμη Παπαϊωάννου: «Αποχαιρετάμε το προσφυγόπουλο από τη Νέα Νικομήδεια Ημαθίας που κατέκτησε τα ελληνικά γήπεδα» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

 

Δημοφιλή Θέματα

Latest from Blog

Βίντεο-σοκ δείχνει τον άγριο ξυλοδαρμό της 14χρονης στη Γλυφάδα

Σοκ και έντονο προβληματισμό έχει προκαλέσει η υπόθεση ξυλοδαρμού της 14χρονης μαθήτριας στη Γλυφάδα. Όπως κατήγγειλε η ίδια συνοδεία του πατέρα της, υποβάλλοντας μήνυση στο ΑΤ Γλυφάδας, το περασμένο Σάββατο το βράδυ στο κέντρο της Γλυφάδας, σε σημείο που είχαν μαζευτεί πολλά παιδιά της ηλικίας της, αρχικά δέχθηκε επίθεση από…

Πώς να δημιουργήσετε και να χρησιμοποιήσετε το Instagram Avatar στο iPhone

Όπως όλοι γνωρίζουμε, το Instagram έχει πιαστεί πολλές φορές να καταργεί τις λειτουργίες του Snapchat στο φως της ημέρας και ακόμη και μετά από αυτό, δεν φαίνεται να παίρνει κανένα χάπι για την ανακούφιση. Η Meta κυκλοφόρησε πρόσφατα το Bitmoji, ουπς, τα Avatars στο Instagram, ένα χαρακτηριστικό που υπάρχει στο…

Φωτιά στο σπίτι του Γιώργου Λιάγκα: Οι ζημιές είναι μεγάλες, αλλά είμαστε καλά (video)

Ο Γιώργος Λιάγκας αποκάλυψε στην έναρξη της εκπομπής «Το Πρωινό» πως έπιασε φωτιά το σπίτι του. Το πρωί της Τρίτης 24 Σεπτεμβρίου, ο παρουσιαστής περιέγραψε πως η πυρκαγιά ξέσπασε στον πάνω όροφο της μεζονέτας του, δεν επεκτάθηκε στο υπόλοιπο σπίτι, υπήρξαν ζημιές, αλλά ευτυχώς δεν τραυματίστηκε κανείς. Αρχικά, είπε: «Σήμερα…