Κρίστη Καθάργια: Με τον Γιώργο Μαυρίδη έχουμε μία καλή σχέση σε ανθρώπινο επίπεδο

22/02/2024

Δεν ξέρω γιατί συνεχίζετε να με ρωτάτε για τον Γιώργο” αναρωτήθηκε η Κρίστη Καθάργια.

Στην κάμερα της εκπομπής Breakfast@Star και τη δημοσιογράφο Μαίρη Αργυριάδου μίλησε η Κρίστη Καθάργια, το πρωινό της Πέμπτης, όπου και τοποθετήθηκε τόσο για την εμπειρία από το Survivor όσο και στις σχέσεις που διατηρεί με τον πρώην σύζυγό της, Γιώργο Μαυρίδη. 

«Κάπως με τραβάει η δυσκολία! Θέλω να δω μέχρι πού μπορεί να φτάσει. Δυσκολεύτηκα στο Survivor αλλά πέρασα και ωραία. Το πρώτο πράγμα που έκανα όταν επέστρεψα ήταν να αγκαλιάσω το παιδί μου” παραδέχθηκε αρχικά η Κρίστη Καθάργια.

«Όπως θα πάρω έναν φίλο μου για να μιλήσουμε στο τηλέφωνο, έτσι θα πάρω και τον πρώην σύζυγό μου. Έχουμε μία καλή σχέση σε ανθρώπινο επίπεδο.

Δεν έχω να σου πω κάτι άλλο. Δεν ξέρω γιατί συνεχίζετε να με ρωτάτε για τον Γιώργο, ίσως επειδή είχε πάρει πολλή έκθεση η σχέση μας».

«Η συμμετοχή μου στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά δεν είναι κάτι μόνιμο, αν και θα με ενδιέφερε να ήταν.

Γενικά θα με ενδιέφερε να είμαι μία εκπομπή πάνω και στο δικό μου επαγγελματικό κομμάτι αλλά θα μπορούσε να μην αφορά αποκλειστικά αυτό», υπογράμμισε, παράλληλα, η Κρίστη Καθάργια στις νέες τηλεοπτικές της δηλώσεις.

 

To άρθρο Κρίστη Καθάργια: Με τον Γιώργο Μαυρίδη έχουμε μία καλή σχέση σε ανθρώπινο επίπεδο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

 

Δημοφιλή Θέματα

Latest from Blog

Άνδρας περπατούσε ολόγυμνος στη λεωφόρο Κηφισού -Έκπληκτοι οι οδηγοί [βίντεο]

Μάρτυρες σε ένα περίεργο θέαμα έγιναν οι οδηγοί που έπρεπε να περάσουν από τον Κηφισό στο ύψος της Λαχαναγοράς, όπου ένας άντρας εθεάθη να περπατάει… γυμνός. Έκπληκτοι οι οδηγοί των αυτοκινήτων έβλεπαν έναν άνδρα να κινείται γυμνός σε έναν από τους πιο πολυσύχναστους δρόμους της Αττικής. Περπατούσε χωρίς να φορά…

Βίντεο-σοκ δείχνει τον άγριο ξυλοδαρμό της 14χρονης στη Γλυφάδα

Σοκ και έντονο προβληματισμό έχει προκαλέσει η υπόθεση ξυλοδαρμού της 14χρονης μαθήτριας στη Γλυφάδα. Όπως κατήγγειλε η ίδια συνοδεία του πατέρα της, υποβάλλοντας μήνυση στο ΑΤ Γλυφάδας, το περασμένο Σάββατο το βράδυ στο κέντρο της Γλυφάδας, σε σημείο που είχαν μαζευτεί πολλά παιδιά της ηλικίας της, αρχικά δέχθηκε επίθεση από…

Πώς να δημιουργήσετε και να χρησιμοποιήσετε το Instagram Avatar στο iPhone

Όπως όλοι γνωρίζουμε, το Instagram έχει πιαστεί πολλές φορές να καταργεί τις λειτουργίες του Snapchat στο φως της ημέρας και ακόμη και μετά από αυτό, δεν φαίνεται να παίρνει κανένα χάπι για την ανακούφιση. Η Meta κυκλοφόρησε πρόσφατα το Bitmoji, ουπς, τα Avatars στο Instagram, ένα χαρακτηριστικό που υπάρχει στο…