Κώστας Αποστολάκης: Ό,τι ενέργειες έκανα εγώ, ήταν όλες αποτυχημένες

28/03/2023

“Δεν ήθελα ας πούμε καθόλου να κάνω τη διαφήμιση με τον Λάνθιμο” ανέφερε ο Κώστας Αποστολάκης.

Ο Κώστας Αποστολάκης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν με τον Φώτη Σεργουλόπουλο και την Τζένη Μελιτά.

Ο δημοφιλής ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων για την διαφήμιση για γνωστή εταιρία τηλεπικοινωνιών που τον έκανε γνωστό και τον λόγο που δεν ήθελε αρχικά να την κάνει.

«Αυτό που μπορώ να σας πω με σιγουριά είναι ότι έγινα γνωστός χωρίς καμία ενέργεια από μένα. Ό,τι ενέργειες έκανα εγώ ήταν όλες αποτυχημένες.

Οι ενέργειες που με έκαναν γνωστό ήταν αυτές που δεν υπολόγιζα», δηλώνει αρχικά ο Κώστας Αποστολάκης.

«Δεν ήθελα ας πούμε καθόλου να κάνω τη διαφήμιση με τον Λάνθιμο. Πήγαμε στη σέντρα μια φορά, ήρθαν 2-3 φορές τα παιδιά από το μαγαζί, γιατί ήμουν στο Zazzium τότε, και μου έλεγαν: έλα ρε, την κάνεις καλά», περιγράφει στη συνέχεια ο ηθοποιός για τη διαφήμιση που τον έκανε γνωστό στο πανελλήνιο.

«Λέω: όχι, δεν θα γίνω εγώ ο Κρητικός που μιλάει με προφορά, δεν θα τυποποιηθώ, αυτό δεν είναι υποκριτική. Ήταν το πιο εύκολο πράγμα που έχω κάνει στη ζωή μου», τονίζει ο Κώστας Αποστολάκης.

«Δύο μήνες με πίεζαν και μου λέει μια μέρα ο Λάνθιμος – για να δεις πόσο έξυπνος είναι: έλα εσύ να μας βοηθήσεις και θα δούμε εμείς τι θα κάνουμε. Κι έτσι έγινε», κλείνει την περιγραφή του ο Κώστας Αποστολάκης.

To άρθρο Κώστας Αποστολάκης: Ό,τι ενέργειες έκανα εγώ, ήταν όλες αποτυχημένες δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

 

Δημοφιλή Θέματα

Latest from Blog

Μπαλάσκας για παραβατικότητα Ρομά: «Θα τους πάμε “αίμα” – Θα μπουν ΟΠΚΕ και ΕΚΑΜ μέσα στα σπιτάκια τους…»

Ο αστυνομικός αναλυτής, Σταύρος Μπαλάσκας και ο ποινικολόγος Θεόδωρος Καραγιάννης, μιλούν στο «Σήμερα» για την έφοδο της Αστυνομίας σε καταυλισμούς των Ρομά στη Δυτική Αττική.…

Άνδρας περπατούσε ολόγυμνος στη λεωφόρο Κηφισού -Έκπληκτοι οι οδηγοί [βίντεο]

Μάρτυρες σε ένα περίεργο θέαμα έγιναν οι οδηγοί που έπρεπε να περάσουν από τον Κηφισό στο ύψος της Λαχαναγοράς, όπου ένας άντρας εθεάθη να περπατάει… γυμνός. Έκπληκτοι οι οδηγοί των αυτοκινήτων έβλεπαν έναν άνδρα να κινείται γυμνός σε έναν από τους πιο πολυσύχναστους δρόμους της Αττικής. Περπατούσε χωρίς να φορά…

Βίντεο-σοκ δείχνει τον άγριο ξυλοδαρμό της 14χρονης στη Γλυφάδα

Σοκ και έντονο προβληματισμό έχει προκαλέσει η υπόθεση ξυλοδαρμού της 14χρονης μαθήτριας στη Γλυφάδα. Όπως κατήγγειλε η ίδια συνοδεία του πατέρα της, υποβάλλοντας μήνυση στο ΑΤ Γλυφάδας, το περασμένο Σάββατο το βράδυ στο κέντρο της Γλυφάδας, σε σημείο που είχαν μαζευτεί πολλά παιδιά της ηλικίας της, αρχικά δέχθηκε επίθεση από…