Ντέμης Νικολαΐδης: «Με 2/2 η ΑΕΚ γίνεται φαβορί για τον τίτλο – Σοκαρίστηκα με την ακύρωση του τέρματος του Άμραμπατ»

03/04/2023

Ο Ντέμης Νικολαΐδης σχολίασε τη μεγάλη νίκη της ΑΕΚ στην έδρα του ΠΑΟΚ, μέσω της εκπομπής του “Monday FC” των καναλιών Novasports.

Ο Ντέμης Νικολαΐδης χαρακτήρισε τη νίκη της ΑΕΚ στην έδρα του ΠΑΟΚ ως τη μεγαλύτερή της στο φετινό πρωτάθλημα και τόνισε ότι εάν η ομάδα κάνει το 2/2 στα ματς που έχει μπροστά της, τότε “θα γίνει το φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος”. “Μπορεί να καθορίσει τον τίτλο” ανέφερε για το… πέρασμα της Ένωσης από την Τούμπα.

Παράλληλα, ο παλαίμαχος επιθετικός αναφέρθηκε στη διαχείριση που έκανε ο Ματίας Αλμέιδα στο ματς και ειδικά στο δεύτερο μέρος του ντέρμπι και τόνισε ότι ο αργεντινός έπαιξε στην Τούμπα για να πάρει το παιχνίδι. “Αν η ΑΕΚ παίξει το παιχνίδι της, δύσκολα μπορεί να αντιμετωπιστεί” σχολίασε ακόμα.

Ακόμα, ο Ντέμης Νικολαΐδης αναφέρθηκε και στο ακυρωθέν τέρμα του Άμραμπατ, δηλώνοντας σοκαρισμένος από τον μη καταλογισμό του, ενώ χαρακτήρισε… ζωγραφιά το γκολ του Αραούχο.

Δείτε ΕΔΩ, ΕΔΩ, ΕΔΩ και ΕΔΩ τις χαρακτηριστικές δηλώσεις του Ντέμη Νικολαΐδη

To άρθρο Ντέμης Νικολαΐδης: «Με 2/2 η ΑΕΚ γίνεται φαβορί για τον τίτλο – Σοκαρίστηκα με την ακύρωση του τέρματος του Άμραμπατ» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

 

Δημοφιλή Θέματα

Latest from Blog

Άνδρας περπατούσε ολόγυμνος στη λεωφόρο Κηφισού -Έκπληκτοι οι οδηγοί [βίντεο]

Μάρτυρες σε ένα περίεργο θέαμα έγιναν οι οδηγοί που έπρεπε να περάσουν από τον Κηφισό στο ύψος της Λαχαναγοράς, όπου ένας άντρας εθεάθη να περπατάει… γυμνός. Έκπληκτοι οι οδηγοί των αυτοκινήτων έβλεπαν έναν άνδρα να κινείται γυμνός σε έναν από τους πιο πολυσύχναστους δρόμους της Αττικής. Περπατούσε χωρίς να φορά…

Βίντεο-σοκ δείχνει τον άγριο ξυλοδαρμό της 14χρονης στη Γλυφάδα

Σοκ και έντονο προβληματισμό έχει προκαλέσει η υπόθεση ξυλοδαρμού της 14χρονης μαθήτριας στη Γλυφάδα. Όπως κατήγγειλε η ίδια συνοδεία του πατέρα της, υποβάλλοντας μήνυση στο ΑΤ Γλυφάδας, το περασμένο Σάββατο το βράδυ στο κέντρο της Γλυφάδας, σε σημείο που είχαν μαζευτεί πολλά παιδιά της ηλικίας της, αρχικά δέχθηκε επίθεση από…

Πώς να δημιουργήσετε και να χρησιμοποιήσετε το Instagram Avatar στο iPhone

Όπως όλοι γνωρίζουμε, το Instagram έχει πιαστεί πολλές φορές να καταργεί τις λειτουργίες του Snapchat στο φως της ημέρας και ακόμη και μετά από αυτό, δεν φαίνεται να παίρνει κανένα χάπι για την ανακούφιση. Η Meta κυκλοφόρησε πρόσφατα το Bitmoji, ουπς, τα Avatars στο Instagram, ένα χαρακτηριστικό που υπάρχει στο…