Ξανά… αυτοτρολάρισμα από την Κιμ Καρντάσιαν – Ο νέος αγώνας της να ανέβει τα σκαλιά φορώντας θεόστενο φόρεμα

27/02/2023

Η Κιμ Καρντάσιαν έχει χωρίς αμφιβολία… πληθωρικό κορμί, που ασφυκτιά όταν η influencer το κλείνει μέσα σε στενά ρούχα. Και όταν προσπαθεί να ανέβει σκαλιά φορώντας θεόστενα φορέματα ή φούστες τότε η εικόνα βγάζει γέλιο.

Άλλος στη θέση της Κιμ Καρντάσιαν ίσως να μην ήθελε να δημοσιοποιήσει τέτοιες στιγμές. Η influencer, όμως, δεν καταλαβαίνει απ’ αυτά.

Η Κιμ Καρντάσιαν έβγαλε στο φως ένα βίντεο, στο οποίο προσπαθεί να ανέβει μια σκάλα φορώντας μια κατακόκκινη, θεόστενη δημιουργία του οίκου Dolce & Gabbana «αυτοτρολάροντας» τον εαυτό της, καθώς η εικόνα της προσπάθειάς της να προχωρήσει στα σκαλιά προκαλεί γέλιο.

Η δύσκολη… άνοδος της Κιμ Καρντάσιαν στα σκαλιά έγινε στην εβδομάδα μόδας του Μιλάνο φορώντας ένα κόκκινο σετ, Dolce & Gabbana, το οποίο είναι τόσο στενό που δυσκολεύει το περπάτημά της.

Μάλιστα όταν έφτασε η ώρα να ανέβει τα σκαλιά, η influencer χρειάστηκε βοήθεια για να μη χάσει την ισορροπία της και κρατήθηκε από την κουπαστή.

Kim is ready for the @dolcegabbana show! pic.twitter.com/9qhkA3lmf8

— Kim Kardashian Updates (@AllForKimK) February 25, 2023

Το ωραίο και το… παράξενο βέβαια, δεν είναι αυτό. Είναι ότι η Κιμ Καρντάσιαν είχε ανεβάσει ξανά ένα σχεδόν ολόιδιο βίντεο στις αρχές του φθινοπώρου του 2022. Και τότε φορούσε ένα θεόστενο φόρεμα. Και τότε προσπαθούσε να ανέβει σκαλιά. Και τότε η δημιουργία που φορούσε ήταν του οίκου Dolce & Gabbana.

@kimkardashian

 

♬ original sound – Kim Kardashian

 

Οπότε το αυτοτρολάρισμα» της Κιμ Καρντάσιαν μάλλον δεν είναι τόσο… αυθόρμητο και έχει να κάνει με μια προσπάθειά της να διαφημίσει έμμεσα τον οίκο Dolce & Gabbana.

To άρθρο Ξανά… αυτοτρολάρισμα από την Κιμ Καρντάσιαν – Ο νέος αγώνας της να ανέβει τα σκαλιά φορώντας θεόστενο φόρεμα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

​  

Δημοφιλή Θέματα

Latest from Blog

Άνδρας περπατούσε ολόγυμνος στη λεωφόρο Κηφισού -Έκπληκτοι οι οδηγοί [βίντεο]

Μάρτυρες σε ένα περίεργο θέαμα έγιναν οι οδηγοί που έπρεπε να περάσουν από τον Κηφισό στο ύψος της Λαχαναγοράς, όπου ένας άντρας εθεάθη να περπατάει… γυμνός. Έκπληκτοι οι οδηγοί των αυτοκινήτων έβλεπαν έναν άνδρα να κινείται γυμνός σε έναν από τους πιο πολυσύχναστους δρόμους της Αττικής. Περπατούσε χωρίς να φορά…

Βίντεο-σοκ δείχνει τον άγριο ξυλοδαρμό της 14χρονης στη Γλυφάδα

Σοκ και έντονο προβληματισμό έχει προκαλέσει η υπόθεση ξυλοδαρμού της 14χρονης μαθήτριας στη Γλυφάδα. Όπως κατήγγειλε η ίδια συνοδεία του πατέρα της, υποβάλλοντας μήνυση στο ΑΤ Γλυφάδας, το περασμένο Σάββατο το βράδυ στο κέντρο της Γλυφάδας, σε σημείο που είχαν μαζευτεί πολλά παιδιά της ηλικίας της, αρχικά δέχθηκε επίθεση από…

Πώς να δημιουργήσετε και να χρησιμοποιήσετε το Instagram Avatar στο iPhone

Όπως όλοι γνωρίζουμε, το Instagram έχει πιαστεί πολλές φορές να καταργεί τις λειτουργίες του Snapchat στο φως της ημέρας και ακόμη και μετά από αυτό, δεν φαίνεται να παίρνει κανένα χάπι για την ανακούφιση. Η Meta κυκλοφόρησε πρόσφατα το Bitmoji, ουπς, τα Avatars στο Instagram, ένα χαρακτηριστικό που υπάρχει στο…