Ολυμπιακός – Άρης LIVE για τα πλέι οφ της Super League 1

02/04/2023

Ολυμπιακός και Άρης ρίχνονται ξανά στη μάχη των πλέι οφ της Super League, στο ματς του «Καραϊσκάκης». Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να κάνουν το 2/2 στο μίνι πρωτάθλημα, αλλά οι Θεσσαλονικείς ψάχνουν το πρώτο τους «τρίποντο» στη διαδικασία.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Άρη στο ματς που ολοκληρώνει το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Super League.

Οι «ερυθρόλευκοι» διανύουν περίοδο παρατεταμένου φορμαρίσματος, όπως μαρτυρά το αήττητο σερί 19 αγώνων (13-6-0 με 44-7 τέρματα), με αποτέλεσμα η ομάδα του Μίτσελ Γκονζάλεθ να βρεθεί ξανά στη διεκδίκηση του τίτλου.

Οι Θεσσαλονικείς παραμένουν στην πέμπτη θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Conference League, ωστόσο ο ένας βαθμός που τους χωρίζει από τον Βόλο δεν είναι απόσταση ασφαλείας. Ανασταλτικός παράγοντας για την ομάδα του Απόστολου Τερζή και τα αρνητικά αποτελέσματα στα ντέρμπι την τρέχουσα σεζόν.

Παρακολουθήστε LIVE από το NewsIt.gr την εξέλιξη του Ολυμπιακός – Άρης

Διαιτητής: Βερίσιμο
Βοηθοί: Φελισμπέρτο, Μάνσο
4ος: Μαλούτας
VAR: Σάντος

Η προαναγγελία της Super League

«Ο Ολυμπιακός μετρά 20 ματς χωρίς εντός έδρας ήττα από τον Άρη, αφού από τον Ιανουάριο του 2002 που η ομάδα της Θεσσαλονίκης είχε επικρατήσει με 1-0 στο Ολυμπιακό Στάδιο με γκολ του Τζμπάρι στο 79ο λεπτό – μετρά 17 νίκες και τρεις ισοπαλίες.

Μέσα σε αυτό το διάστημα είχε δημιουργήσει και το καλύτερο σερί της ιστορίας του με αντίπαλο τον Άρη, αφού είχε συνολικά 20 αναμετρήσεις εντός και εκτός έδρας χωρίς ήττα από τον Άρη από τις 28 Απριλίου 2010 που ηττήθηκε με 2-0 στην Θεσσαλονίκη έως και τις 6 Μαρτίου 2022 όπου ηττήθηκε με 2-1 πάλι στο “Κλεάνθης Βικελίδης”.

Το πιο δημοφιλές σκορ στα μεταξύ τους παιχνίδια είναι το 1-0 με έντεκα εμφανίσεις, ενώ το 2-1 έχει δέκα. Το 1-1 είναι η δημοφιλέστερη ισοπαλία ανάμεσα στις δύο ομάδες με γηπεδούχο τον Ολυμπιακό, ενώ μόλις σε πέντε από τα 62 ματς δεν έχει σημειωθεί γκολ.

Τα τρία τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια σε πρωτάθλημα και Κύπελλο Ελλάδος έχουν ολοκληρωθεί με σκορ 1-0 υπέρ του Ολυμπιακού, ενώ στον Α’ Γύρο του φετινού πρωταθλήματος επικράτησε με 2-1 ο Άρης. Συνολικά οι έξι από τις επτά τελευταίες νίκες των Ερυθρολεύκων απέναντι στον Άρη είναι με 1-0.

62 ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ

46 ΝΙΚΕΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

11 ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ

5 ΝΙΚΕΣ ΑΡΗΣ

ΓΚΟΛ: 123-44»

To άρθρο Ολυμπιακός – Άρης LIVE για τα πλέι οφ της Super League 1 δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

 

Δημοφιλή Θέματα

Latest from Blog

Αποκαλυπτικό πλάνο στη Φάρμα – Βγήκε με μικροσκοπικό στρινγκ μαγιό! (vid)

Φάρμα: Από το πρώτο κιόλας επεισόδιο κάποιες παίκτριες κατάφεραν να ξεχωρίσουν με την εμφάνισή τους, μέσα από αποκαλυπτικά πλάνα! Το γνωστό και πολύ πετυχημένο ριάλιτι του STAR, Η Φάρμα, επέστρεψε στις οθόνες μας και ήδη από το πρώτο επεισόδιο κατάφερε να τραβήξει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών! Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ενημέρωσε…

Η Έλενα Τσαβαλιά με δάκρυα στηρίζει τον Μ. Σεφερλή: «Είδα ερπετά να σέρνονται δίπλα σου»

Η Έλενα Τσαβαλιά με δάκρυα στηρίζει τον Μ. Σεφερλή: «Είδα ερπετά να σέρνονται δίπλα σου». Στην τελευταία παράσταση για τα 20 χρόνια Δελφινάριο η σύζυγος του Μ. Σεφερλή ξέσπασε και τον στήριξε δημόσια…