Ολυμπιακός – Γιώργος Μπαρτζώκας: «Έχουμε επηρεαστεί από την τραγωδία στα Τέμπη»

02/03/2023

Ο Ολυμπιακός αναχώρησε για την Ιταλία και το παιχνίδι με την Αρμάνι Μιλάνο στην 26η αγωνιστική της Euroleague και ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε για το παιχνίδι που θα γίνει σε “βαρύ” κλίμα.

Η τραγωδία στα Τέμπη έχει επηρεάσει ολόκληρη την Ελλάδα και το ίδιο ισχύει και για τους παίκτες του Ολυμπιακού, όπως εξήγησε ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

Οι δηλώσεις του Μπαρτζώκα

Για το πολύνεκρο δυστύχημα στα Τέμπη: «Χωρίς αμφιβολία έχουμε επηρεαστεί, όχι μόνο εμείς και οι ξένοι. Είναι κάτι που έχει συγκλονίσει την παγκόσμια κοινωνία, όχι μόνο την ελληνική αλλά όπως είπες και εσύ πρέπει να “εργαστούμε”. Δύσκολο αλλά είναι στη φύση της δουλειάς μας».

Για το παιχνίδι με την Αρμάνι: «Έχουν κερδίσει τα τελευταία τρία παιχνίδια, δεν υπάρχει αμφιβολία πως έχουν καλό προπονητή και ρόστερ. Με βάση τους τραυματισμούς που είχαν στη χρονιά δεν πήγαν όπως θα ήθελαν, ντεφορμαρίστηκαν, παίξανε με πίεση. Τώρα είναι σε καλύτερη κατάσταση και με τον Ναπίερ κερδίζουν συνεχόμενα. Δείχνουν να ανακάμπτουν με στόχο το πρωτάθλημα στην Ιταλία. Όλοι έχουν κίνητρο για να παίξουν με εμάς λόγω της θέσης μας αλλά και εμείς έχουμε το “πρέπει”. Και εμείς καλούμαστε να αφήσουμε πίσω αυτήν την ψυχολογική επιβάρυνση για να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε».

Για τις νίκες του Ολυμπιακού ακόμα και όταν το παιχνίδι στραβώνει: «Άλλες φορές κερδίζουμε όταν στραβώνει ένα παιχνίδι αλλά μην ξεχνάμε ότι έχουμε κάνει και επτά ήττες. Η προσέγγισή μας δεν αλλάζει, πάμε για να δούμε το επόμενο ματς. Υπάρχουν σενάρια για το πού θα τερματίσουμε, εμείς δεν μπορούμε να σκεφτόμαστε έτσι. Αν δείτε το πρόγραμμά μας έχουμε Κυριακή τη Ρόδο, Τρίτη την Μπαρτσελόνα. Στο μυαλό μας μπορεί να είναι μόνο το παιχνίδι με την Αρμάνι».

Για τους 600 φίλους του Ολυμπιακού στο Μιλάνο: «Αντιλαμβάνονται όλοι ότι θα δώσουμε “μάχη”. Νιώθουμε την εμπιστοσύνη του κόσμου πάντα. Αυτό είναι το μέγεθος του Ολυμπιακού, να έχει τον κόσμο μαζί του όπου παίζει».

To άρθρο Ολυμπιακός – Γιώργος Μπαρτζώκας: «Έχουμε επηρεαστεί από την τραγωδία στα Τέμπη» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

 

Δημοφιλή Θέματα

Latest from Blog

Βίντεο-σοκ δείχνει τον άγριο ξυλοδαρμό της 14χρονης στη Γλυφάδα

Σοκ και έντονο προβληματισμό έχει προκαλέσει η υπόθεση ξυλοδαρμού της 14χρονης μαθήτριας στη Γλυφάδα. Όπως κατήγγειλε η ίδια συνοδεία του πατέρα της, υποβάλλοντας μήνυση στο ΑΤ Γλυφάδας, το περασμένο Σάββατο το βράδυ στο κέντρο της Γλυφάδας, σε σημείο που είχαν μαζευτεί πολλά παιδιά της ηλικίας της, αρχικά δέχθηκε επίθεση από…

Πώς να δημιουργήσετε και να χρησιμοποιήσετε το Instagram Avatar στο iPhone

Όπως όλοι γνωρίζουμε, το Instagram έχει πιαστεί πολλές φορές να καταργεί τις λειτουργίες του Snapchat στο φως της ημέρας και ακόμη και μετά από αυτό, δεν φαίνεται να παίρνει κανένα χάπι για την ανακούφιση. Η Meta κυκλοφόρησε πρόσφατα το Bitmoji, ουπς, τα Avatars στο Instagram, ένα χαρακτηριστικό που υπάρχει στο…

Φωτιά στο σπίτι του Γιώργου Λιάγκα: Οι ζημιές είναι μεγάλες, αλλά είμαστε καλά (video)

Ο Γιώργος Λιάγκας αποκάλυψε στην έναρξη της εκπομπής «Το Πρωινό» πως έπιασε φωτιά το σπίτι του. Το πρωί της Τρίτης 24 Σεπτεμβρίου, ο παρουσιαστής περιέγραψε πως η πυρκαγιά ξέσπασε στον πάνω όροφο της μεζονέτας του, δεν επεκτάθηκε στο υπόλοιπο σπίτι, υπήρξαν ζημιές, αλλά ευτυχώς δεν τραυματίστηκε κανείς. Αρχικά, είπε: «Σήμερα…