Ο Ανδρέας Μικρούτσικος απουσιάζει από το πλατό του «Super Κατερίνα» – Τι είπε η Κατερίνα Καινούργιου

24/03/2023

Χωρίς τον Ανδρέα Μικρούτσικο ξεκίνησε σήμερα Παρασκευή (24.3.2023) η εκπομπή «Super Κατερίνα» στον ALPHA, με την Κατερίνα Καινούργιου να εξηγεί τι έχει συμβεί με την απουσία του γνωστού παρουσιαστή.

Η Κατερίνα Καινούργιου είπε για τον Ανδρέα Μικρούτσικο ότι «είναι λίγο αδιάθετος σήμερα», γι’ αυτό και απουσιάζει από το πλατό της εκπομπής «Super Κατερίνα».

Από τη μεριά του, ο Γρηγόρης Γκουντάρας είπε ότι «τώρα μίλησα μαζί του, πριν μπούμε στο πλατό. Δόξα τω Θεώ έχει μια αδιαθεσία αλλά όλα είναι καλά».

«Τέλεια, ωραία, όλα καλά είναι» είπε η Κατερίνα Καινούργιου και η εκπομπή συνεχίστηκε κανονικά.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος πέρασε πρόσφατα μια σοβαρή περιπέτεια με την υγεία του, οπότε η απουσία του από το πλατό της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου ανησύχησε τους τηλεθεατές.

To άρθρο Ο Ανδρέας Μικρούτσικος απουσιάζει από το πλατό του «Super Κατερίνα» – Τι είπε η Κατερίνα Καινούργιου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

 

Δημοφιλή Θέματα

Latest from Blog

«Μην σε γ@μ@σ@ πατσαβούρα, π@@τ@ν@, χοντρή»: Αδιανόητος τσακωμός γυναικών μέσα σε συρμό του Προαστιακού! (video)

Καυγάς σε Προαστιακό: Η αλήθεια είναι πως στην μετά covid επόχη ζούμε στην χώρα της παράνοιας. Σαν να μην τσίμπησε όλους μια μύγα τσετσέ. Κάπως έτσι και οι γυναίκες που θα δούμε στο παρακάτω βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου. Ένας επικός τσακωμός μέσα σε συρμό του Προαστικού με…

Συγκινεί ο Δημήτρης Σταρόβας στην πρώτη του εμφάνιση στη σκηνή, μετά την περιπέτεια με την υγεία του (video)

Στο Αμφιθέατρο Σχολής Τυφλών στην Κύπρο βρέθηκε χθες (3/9) ο Δημήτρης Σταρόβας, στην πρώτη του εμφάνιση πάνω στη σκηνή μετά το εγκεφαλικό που υπέστη τον Μάιο. Αφορμή στάθηκαν τα 33 χρόνια από την ίδρυση του συγκροτήματος «Άγαμοι Θύται». Ο Τάσος Τρύφωνος, που ήταν μεταξύ των θεατών, απαθανάτισε με το κινητό…