Ο θρύλος του Μπόλιγουντ Αμιτάμπ Μπατσάν τραυματίστηκε στα γυρίσματα ταινίας

06/03/2023

Ένας από τους διασημότερους πρωταγωνιστές του Μπόλιγουντ, o Αμιτάμπ Μπατσάν (Amitabh Bachchan), τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας «Project K» στη νότια Ινδία.

Ο 80χρονος σούπερ σταρ του Μπόλιγουντ δημοσιοποίησε στο blog του τον σοβαρό τραυματισμό που υπέστη ενώ βρισκόταν στο Χαϊντεραμπάντ της Ινδίας για τις ανάγκες των γυρισμάτων.

Η ταινία, η οποία θεωρείται μία από τις ακριβότερες ινδικές παραγωγές, γυρίζεται ταυτόχρονα στις γλώσσες Χίντι και Τελούγκου.

Αναμένεται να κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους το 2024.

Ο Μπαχτσάν έγραψε ότι ο τραυματισμός ήταν «επώδυνος» και ο γιατρός τού συνέστησε να ξεκουραστεί.

Τα γυρίσματα έχουν σταματήσει μέχρι ο ηθοποιός να αναρρώσει πλήρως.

Ο θρύλος του Μπόλιγουντ Αμιτάμπ Μπατσάν, ξεκίνησε την καριέρα του στη μεγάλη οθόνη το 1969 και έχει πρωταγωνιστήσει σε περισσότερες από 200 ταινίες.

Όπως αναφέρει το ΑP, ο εξαιρετικά δημοφιλής ηθοποιός έχει εργαστεί σαν παραγωγός και τηλεπαρουσιαστής ενώ υπήρξε εκλεγμένο μέλος του ινδικού Κοινοβουλίου από το 1984 έως το 1987.

To άρθρο Ο θρύλος του Μπόλιγουντ Αμιτάμπ Μπατσάν τραυματίστηκε στα γυρίσματα ταινίας δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

​  

Δημοφιλή Θέματα

Latest from Blog

Άνδρας περπατούσε ολόγυμνος στη λεωφόρο Κηφισού -Έκπληκτοι οι οδηγοί [βίντεο]

Μάρτυρες σε ένα περίεργο θέαμα έγιναν οι οδηγοί που έπρεπε να περάσουν από τον Κηφισό στο ύψος της Λαχαναγοράς, όπου ένας άντρας εθεάθη να περπατάει… γυμνός. Έκπληκτοι οι οδηγοί των αυτοκινήτων έβλεπαν έναν άνδρα να κινείται γυμνός σε έναν από τους πιο πολυσύχναστους δρόμους της Αττικής. Περπατούσε χωρίς να φορά…

Βίντεο-σοκ δείχνει τον άγριο ξυλοδαρμό της 14χρονης στη Γλυφάδα

Σοκ και έντονο προβληματισμό έχει προκαλέσει η υπόθεση ξυλοδαρμού της 14χρονης μαθήτριας στη Γλυφάδα. Όπως κατήγγειλε η ίδια συνοδεία του πατέρα της, υποβάλλοντας μήνυση στο ΑΤ Γλυφάδας, το περασμένο Σάββατο το βράδυ στο κέντρο της Γλυφάδας, σε σημείο που είχαν μαζευτεί πολλά παιδιά της ηλικίας της, αρχικά δέχθηκε επίθεση από…

Πώς να δημιουργήσετε και να χρησιμοποιήσετε το Instagram Avatar στο iPhone

Όπως όλοι γνωρίζουμε, το Instagram έχει πιαστεί πολλές φορές να καταργεί τις λειτουργίες του Snapchat στο φως της ημέρας και ακόμη και μετά από αυτό, δεν φαίνεται να παίρνει κανένα χάπι για την ανακούφιση. Η Meta κυκλοφόρησε πρόσφατα το Bitmoji, ουπς, τα Avatars στο Instagram, ένα χαρακτηριστικό που υπάρχει στο…