Πέγκυ Ζήνα: Δεν είμαι παρουσιάστρια, δεν με νοιάζουν τα νούμερα τηλεθέασης

28/02/2023

«Δεν έχω όρεξη να είμαι μόνιμα στην επιφάνεια της showbiz», είπε η Πέγκυ Ζήνα.

Η Πέγκυ Ζήνα έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Τετ α Τετ» και τον Τάσο Τρύφωνος. Η τραγουδίστρια μίλησε και για την εμπειρία της στο X Factor, τονίζοντας πως δεν πέρασε καλά.

«Δεν έχω όρεξη να είμαι μόνιμα στην επιφάνεια της showbiz και να ακολουθώ τα πρέπει της για να βρίσκομαι στην επιφάνεια.

Μπορεί κάποιος να βουτηχτεί μέσα στις ακαθαρσίες και να βγει γυμνός στην Ομόνοια. Πάλι θα μιλούν για εκείνον όλοι και τα δελτία ειδήσεων, πρέπει να το κάνουμε;», είπε αρχικά η Πέγκυ Ζήνα.

Η Πέγκυ Ζήνα είπε στη συνέχεια: «Δεν πέρασα καλά στην τηλεόραση. Δεν μπορώ να μου λέει κάποιος στο αυτί μου “μην απαντήσεις ακόμα, περίμενε 3-4 δευτερόλεπτα”. Όχι, θα απαντήσω!

Δεν μπορώ να βλέπω ένα παιδί να ξεροσταλιάζει περιμένοντας την απάντησή μου, αν πέρασε την οντισιόν ή όχι, για να μεγαλώσετε εσείς τα νούμερα τηλεθεάσης. Δεν είμαι παρουσιάστρια, δεν με νοιάζουν τα νούμερα τηλεθέασης».

To άρθρο Πέγκυ Ζήνα: Δεν είμαι παρουσιάστρια, δεν με νοιάζουν τα νούμερα τηλεθέασης δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

 

Δημοφιλή Θέματα

Latest from Blog

Άνδρας περπατούσε ολόγυμνος στη λεωφόρο Κηφισού -Έκπληκτοι οι οδηγοί [βίντεο]

Μάρτυρες σε ένα περίεργο θέαμα έγιναν οι οδηγοί που έπρεπε να περάσουν από τον Κηφισό στο ύψος της Λαχαναγοράς, όπου ένας άντρας εθεάθη να περπατάει… γυμνός. Έκπληκτοι οι οδηγοί των αυτοκινήτων έβλεπαν έναν άνδρα να κινείται γυμνός σε έναν από τους πιο πολυσύχναστους δρόμους της Αττικής. Περπατούσε χωρίς να φορά…

Βίντεο-σοκ δείχνει τον άγριο ξυλοδαρμό της 14χρονης στη Γλυφάδα

Σοκ και έντονο προβληματισμό έχει προκαλέσει η υπόθεση ξυλοδαρμού της 14χρονης μαθήτριας στη Γλυφάδα. Όπως κατήγγειλε η ίδια συνοδεία του πατέρα της, υποβάλλοντας μήνυση στο ΑΤ Γλυφάδας, το περασμένο Σάββατο το βράδυ στο κέντρο της Γλυφάδας, σε σημείο που είχαν μαζευτεί πολλά παιδιά της ηλικίας της, αρχικά δέχθηκε επίθεση από…

Πώς να δημιουργήσετε και να χρησιμοποιήσετε το Instagram Avatar στο iPhone

Όπως όλοι γνωρίζουμε, το Instagram έχει πιαστεί πολλές φορές να καταργεί τις λειτουργίες του Snapchat στο φως της ημέρας και ακόμη και μετά από αυτό, δεν φαίνεται να παίρνει κανένα χάπι για την ανακούφιση. Η Meta κυκλοφόρησε πρόσφατα το Bitmoji, ουπς, τα Avatars στο Instagram, ένα χαρακτηριστικό που υπάρχει στο…