Πέντε ασκήσεις για καλογυμνασμένα και δυνατά χέρια χωρίς εξοπλισμό

18/03/2023

Υπάρχουν 5 κινήσεις που θα σας βοηθήσουν να δυναμώσετε το πάνω μέρος του σώματός σας και δεν χρειάζεται εξοπλισμός, απλά χρησιμοποιείτε το σωματικό σας βάρος ή μπουκαλάκια με νερό αν δεν έχετε κάποια βαράκια στο σπίτι σας.

Η στόχευση των δικέφαλων, τρικεφάλων και ώμων θα σας βοηθήσει να σφίξετε τα χέρια σας και η ολοκλήρωση πολλαπλών επαναλήψεων αυτών των ασκήσεων μπορεί να είναι ένα χρήσιμο εργαλείο για τη βελτίωση της μυϊκής αντοχής.

4 γύροι των 20 επαναλήψεων ανά άσκηση

1. Box Plank Walks

Ξεκινήστε σε μια ψηλή θέση σανίδας με τα χέρια ακριβώς κάτω από τους ώμους. Ξεκινώντας με το αριστερό χέρι, περπατήστε με τα χέρια προς τα εμπρός μακριά από το σώμα, ώστε να είστε σε μια εκτεταμένη σανίδα.

Στη συνέχεια, τραβήξτε το αριστερό χέρι, ακολουθούμενο από το δεξί, μετά κρατάτε το ίδιο πλάτος και πηγαίνετε τα χέρια πίσω προς το σώμα σας.

2. Side Tricep Press

Αυτή είναι μια σκληρή κίνηση και θα στοχεύει ένα χέρι τη φορά. Ξαπλώστε στο ισχίο σας και τοποθετήστε το κάτω χέρι σας ευθεία έξω από το στήθος ή στο αυτί στηρίζοντας το κεφάλι.

Τοποθέτησε το χέρι μπροστά από το στήθος με τα δάχτυλά να δείχνουν προς τα πάνω στο το κεφάλι.

3. Superman Flutters

Ξαπλώστε στο στομάχι σας και τοποθετήστε τα χέρια σας ευθεία στο πλάι ευθεία έξω από τους ώμους, κάθετα στη σπονδυλική σας στήλη.

Άπλωσε τους μύες της πλάτης για να σηκώσεις το πάνω μέρος του σώματός σου από το έδαφος και κράτησε το πάνω μέρος του σώματός σου μακριά από το πάτωμα καθώς κυματίζεις με τα χέρια σου προς τον ουρανό. Θα πρέπει να νιώσεις αυτή την κίνηση στα χέρια και στους μύες της πλάτης σου.

4. Power Push-Up

Αυτή η κίνηση δύναμης απαιτεί να ρέεις μέσα από τρεις διαφορετικές θέσεις, οπότε βεβαιώσου ότι ο πυρήνας σου παραμένει δυνατός. Ξεκινώντας από μια θέση σανίδα με τα χέρια σου ακριβώς κάτω από τους ώμους, μετατόπισε τους γοφούς σου προς τα πάνω και στη συνέχεια λύγισε τα γόνατά σου ώστε να σκύβεις. Χρησιμοποιώντας τα πόδια σπρώξε τον εαυτό σου πίσω στη θέση σανίδας και χαμήλωσε προς τα κάτω σε ένα push-up.

5. Dips

Η τελευταία κίνηση είναι εξαιρετική για τους τρικέφαλους και μπορεί να τροποποιηθεί ώστε να ταιριάζει σε όλα τα επίπεδα φυσικής κατάστασης. Βρες έναν πάγκο, ένα τραπεζάκι, ένα σκαμπό ή οτιδήποτε θα ανυψώσει το σώμα σου από το έδαφος.

Εάν δεν έχεις τίποτα να στηριχτείς, μπορείς να το κάνεις και στο έδαφος. Ξεκίνησε με τα χέρια σου ακριβώς κάτω από τους ώμους σου και σήκωσε τους γλουτούς από τον πάγκο ή το έδαφος. Λύγισε τους αγκώνες σου στις 90 μοίρες και πίεσε προς τα επάνω για να ισιώσεις τα χέρια φροντίζοντας να συστέλλεις τους τρικέφαλους σου στην κορυφή.

Δείτε βίντεο με τις ασκήσεις

{https://www.youtube.com/watch?v=D9sZ_Xvij5Y}

Πηγή: TheIssue.gr

#ΑΣΚΗΣΕΙΣ #ΧΕΡΙΑ #ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ

 

 

​ 

 

Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις 

Δημοφιλή Θέματα

Latest from Blog

Μπαλάσκας για παραβατικότητα Ρομά: «Θα τους πάμε “αίμα” – Θα μπουν ΟΠΚΕ και ΕΚΑΜ μέσα στα σπιτάκια τους…»

Ο αστυνομικός αναλυτής, Σταύρος Μπαλάσκας και ο ποινικολόγος Θεόδωρος Καραγιάννης, μιλούν στο «Σήμερα» για την έφοδο της Αστυνομίας σε καταυλισμούς των Ρομά στη Δυτική Αττική.…

Άνδρας περπατούσε ολόγυμνος στη λεωφόρο Κηφισού -Έκπληκτοι οι οδηγοί [βίντεο]

Μάρτυρες σε ένα περίεργο θέαμα έγιναν οι οδηγοί που έπρεπε να περάσουν από τον Κηφισό στο ύψος της Λαχαναγοράς, όπου ένας άντρας εθεάθη να περπατάει… γυμνός. Έκπληκτοι οι οδηγοί των αυτοκινήτων έβλεπαν έναν άνδρα να κινείται γυμνός σε έναν από τους πιο πολυσύχναστους δρόμους της Αττικής. Περπατούσε χωρίς να φορά…

Βίντεο-σοκ δείχνει τον άγριο ξυλοδαρμό της 14χρονης στη Γλυφάδα

Σοκ και έντονο προβληματισμό έχει προκαλέσει η υπόθεση ξυλοδαρμού της 14χρονης μαθήτριας στη Γλυφάδα. Όπως κατήγγειλε η ίδια συνοδεία του πατέρα της, υποβάλλοντας μήνυση στο ΑΤ Γλυφάδας, το περασμένο Σάββατο το βράδυ στο κέντρο της Γλυφάδας, σε σημείο που είχαν μαζευτεί πολλά παιδιά της ηλικίας της, αρχικά δέχθηκε επίθεση από…