Πέτρος Ίμβριος: Βλέπω τη Ναταλία Γερμανού στην εκπομπή, τη γνώρισα πολύ μικρή, της χρωστάω ότι έχω μάθει καλύτερα ελληνικά

17/03/2023

«Της χρωστάω ότι έμαθα καλύτερα ελληνικά», λέει ο Πέτρος Ίμβριος για τη Ναταλία Γερμανού.

Ο Πέτρος Ίμβριος έδωσε συνέντευξη στην κάμερα του Happy Day και την Όλγα Λαφαζάνη και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην πρώην σύζυγό του, Ναταλία Γερμανού, αλλά και το ενδεχόμενο να ασχοληθεί ο ίδιος με την τηλεόραση.

Ο γνωστός τραγουδιστής απάντησε, επίσης, και για την πρόταση που απέρριψε από το Survivor.

«Μου είχε προταθεί πέρσι να πάω στο Survivor. Δε μπορώ να διανοηθώ να πάω σε ένα νησί και να πεινάω ή να ξεκατινιάζομαι με τα άλλα παιδιά εκεί. Δεν είναι ούτε του στυλ, ούτε του χαρακτήρα μου», δηλώνει ο Πέτρος Ίμβριος.

«Θα μπορούσα να ασχοληθώ με την παρουσίαση ή με κάποιο τηλεπαιχνίδι», προσθέτει στη συνέχεια, δηλώνοντας ανοιχτός να συζητήσει μία ενδιαφέρουσα τηλεοπτική πρόταση.

Σε σχετική ερώτηση της δημοσιογράφου για τη Ναταλία Γερμανού, ο Πέτρος Ίμβριος απαντά: «Τη βλέπω τη Ναταλία στην εκπομπή. Μου αρέσει ό,τι και να πει.

Ένα πράγμα που δεν έχω πει είναι ότι τη γνώρισα πολύ νωρίς στη ζωή μου, ήμασταν 28-30 ετών, και της χρωστάω ότι έχω μάθει καλύτερα ελληνικά. Χειρίζεται τον λόγο καταπληκτικά κατά την άποψή μου».

«Όταν κάνεις παρέα με κάποιον που είναι πιο ψηλά από σένα σε κάτι, σε βοηθάει. Ό,τι και να ‘ναι αυτό», είπε κλείνοντας ο Πέτρος Ίμβριος.

To άρθρο Πέτρος Ίμβριος: Βλέπω τη Ναταλία Γερμανού στην εκπομπή, τη γνώρισα πολύ μικρή, της χρωστάω ότι έχω μάθει καλύτερα ελληνικά δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

 

Δημοφιλή Θέματα

Latest from Blog

Άνδρας περπατούσε ολόγυμνος στη λεωφόρο Κηφισού -Έκπληκτοι οι οδηγοί [βίντεο]

Μάρτυρες σε ένα περίεργο θέαμα έγιναν οι οδηγοί που έπρεπε να περάσουν από τον Κηφισό στο ύψος της Λαχαναγοράς, όπου ένας άντρας εθεάθη να περπατάει… γυμνός. Έκπληκτοι οι οδηγοί των αυτοκινήτων έβλεπαν έναν άνδρα να κινείται γυμνός σε έναν από τους πιο πολυσύχναστους δρόμους της Αττικής. Περπατούσε χωρίς να φορά…

Βίντεο-σοκ δείχνει τον άγριο ξυλοδαρμό της 14χρονης στη Γλυφάδα

Σοκ και έντονο προβληματισμό έχει προκαλέσει η υπόθεση ξυλοδαρμού της 14χρονης μαθήτριας στη Γλυφάδα. Όπως κατήγγειλε η ίδια συνοδεία του πατέρα της, υποβάλλοντας μήνυση στο ΑΤ Γλυφάδας, το περασμένο Σάββατο το βράδυ στο κέντρο της Γλυφάδας, σε σημείο που είχαν μαζευτεί πολλά παιδιά της ηλικίας της, αρχικά δέχθηκε επίθεση από…

Πώς να δημιουργήσετε και να χρησιμοποιήσετε το Instagram Avatar στο iPhone

Όπως όλοι γνωρίζουμε, το Instagram έχει πιαστεί πολλές φορές να καταργεί τις λειτουργίες του Snapchat στο φως της ημέρας και ακόμη και μετά από αυτό, δεν φαίνεται να παίρνει κανένα χάπι για την ανακούφιση. Η Meta κυκλοφόρησε πρόσφατα το Bitmoji, ουπς, τα Avatars στο Instagram, ένα χαρακτηριστικό που υπάρχει στο…