Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Ντνίπρο στην κατάμεστη Λεωφόρο, για το δεύτερο μεταξύ τους παιχνίδι στο δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League, με στόχο να “σφραγίσει” την πρόκριση στην επόμενη φάση.
Μετά τη νίκη με 3-1 στο πρώτο ματς, ο Παναθηναϊκός βρίσκεται… μισό βήμα από τον τρίτο προκριματικό του Champions League και την επιστροφή σε ευρωπαϊκούς ομίλους, μετά από 7 ολόκληρα χρόνια. Η πρόκριση επί της Ντνίπρο θα εξασφαλίσει στους «πράσινους» την παρουσία τους μίνιμουμ στο group stage του Europa League κι από εκεί και πέρα θα τους προσφέρει την άνεση να παίξουν χωρίς άγχος στα δύο επόμενα παιχνίδια με την Μαρσέιγ, κυνηγώντας μία μεγάλη υπέρβαση στο Champions League.
Παρακολουθήστε LIVE το Παναθηναϊκός – Ντνίπρο από το Newsit.gr
Στο πρώτο παιχνίδι, ο Παναθηναϊκός προηγήθηκε από νωρίς με τον Σπόραρ από ασίστ του Χουάνκαρ, ο οποίος έκανε την τελική πάσα και στο δεύτερο γκολ του Τζούρισιτς. Στη συνέχεια κέρδισε δε και πέναλτι, το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Ιωαννίδης. Το μόνο που κατάφερε η Ντνίπρο ήταν να μειώσει στο τέλος σε 3-1.
Στη ρεβάνς της Λεωφόρου, διαιτητής του αγώνα ορίστηκε ο Γερμανός Μπάστιαν Ντάνκερτ, με βοηθούς τους συμπατριώτες του Ντόμινικ Σάαλ, Μαρσέλ Ούνγκερ και 4ο τον Ντάνιελ Σλάγκερ. Στο VAR θα είναι ο Γερμανός Σάσα Στάγκεμαν και AVAR ο Μπέντζαμιν Μπραντ.
To άρθρο Παναθηναϊκός – Ντνίπρο 1-0 LIVE: Ο Σπόραρ “εκτέλεσε” τους Ουκρανούς! δημοσιεύτηκε στο NewsIT .