ΠΑΣ Γιάννινα – ΑΕΚ LIVE: Με Τσούμπερ και Μάνταλο στην επίθεση η Ένωση

26/11/2023

Η ΑΕΚ παίζει στην έδρα του ΠΑΣ Γιάννινα και θέλει να παραμείνει σε ανοδική πορεία στη Super league και να… φτιάξει ψυχολογία, ενόψει του κρίσιμου αγώνα με την Μπράιτον, για τους ομίλους του Europa League.

Επιστροφή στη… δράση στη Super League, μετά την ολοκλήρωση των προκριματικών του Euro 2024 και η ΑΕΚ παίζει στην έδρα του ΠΑΣ Γιάννινα, για τη 12η «στροφή» του πρωταθλήματος.

Μια επικίνδυνη «αποστολή» για τους «κιτρινόμαυρους» (4οι, 24β.), οι οποίοι πριν τη διακοπή επικράτησαν της Λαμίας με 3-0 στην «OPAP Arena». Στην ΑΕΚ θέλουν να πάρουν μια ακόμα νίκη και ελπίζουν -αργότερα- σε «στραβοπάτημα» του Παναθηναϊκού στην έδρα του Άρη.

Η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα θέλει να πάει με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στον κρίσιμο αγώνα της Πέμπτης (30/11) με την Μπράιτον στην OPAP Arena. Επιπλέον, θα επιδιώξει να περάσει από μια έδρα που την περασμένη σεζόν ηττήθηκε 2-1.

Από την άλλη, ο ΠΑΣ Γιάννινα (12ος, 7β.) ψάχνει το «τρίποντο» που θα τον απομακρύνει από την επικίνδυνη ζώνη (μόλις μια νίκη στο φετινό πρωτάθλημα).

Παρακολουθήστε LIVE από το NewsIt.gr την εξέλιξη της αναμέτρησης

 

Διαιτητής: Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος

Α’ Βοηθός: Κωνσταντίνος Ψαρρής

Β’ Βοηθός: Κωνσταντίνος Τριανταφύλλου

4ος διαιτητής: Δημήτριος Μαλούτας

VAR: Ευάγγελος Μανούχος

Σε 26 συναντήσεις των δύο ομάδων με γηπεδούχο τον ΠΑΣ:

8 νίκες ΠΑΣ Γιάννινα

10 ισοπαλίες

8 νίκες ΑΕΚ

Γκολ: 29-30

To άρθρο ΠΑΣ Γιάννινα – ΑΕΚ LIVE: Με Τσούμπερ και Μάνταλο στην επίθεση η Ένωση δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

 

Δημοφιλή Θέματα

Latest from Blog

Άνδρας περπατούσε ολόγυμνος στη λεωφόρο Κηφισού -Έκπληκτοι οι οδηγοί [βίντεο]

Μάρτυρες σε ένα περίεργο θέαμα έγιναν οι οδηγοί που έπρεπε να περάσουν από τον Κηφισό στο ύψος της Λαχαναγοράς, όπου ένας άντρας εθεάθη να περπατάει… γυμνός. Έκπληκτοι οι οδηγοί των αυτοκινήτων έβλεπαν έναν άνδρα να κινείται γυμνός σε έναν από τους πιο πολυσύχναστους δρόμους της Αττικής. Περπατούσε χωρίς να φορά…

Βίντεο-σοκ δείχνει τον άγριο ξυλοδαρμό της 14χρονης στη Γλυφάδα

Σοκ και έντονο προβληματισμό έχει προκαλέσει η υπόθεση ξυλοδαρμού της 14χρονης μαθήτριας στη Γλυφάδα. Όπως κατήγγειλε η ίδια συνοδεία του πατέρα της, υποβάλλοντας μήνυση στο ΑΤ Γλυφάδας, το περασμένο Σάββατο το βράδυ στο κέντρο της Γλυφάδας, σε σημείο που είχαν μαζευτεί πολλά παιδιά της ηλικίας της, αρχικά δέχθηκε επίθεση από…

Πώς να δημιουργήσετε και να χρησιμοποιήσετε το Instagram Avatar στο iPhone

Όπως όλοι γνωρίζουμε, το Instagram έχει πιαστεί πολλές φορές να καταργεί τις λειτουργίες του Snapchat στο φως της ημέρας και ακόμη και μετά από αυτό, δεν φαίνεται να παίρνει κανένα χάπι για την ανακούφιση. Η Meta κυκλοφόρησε πρόσφατα το Bitmoji, ουπς, τα Avatars στο Instagram, ένα χαρακτηριστικό που υπάρχει στο…