«Πνίγηκε» η Ρόδος: Προβλήματα στους δρόμους και σε τουριστικές επιχειρήσεις

28/05/2023

Μια σειρά από προβλήματα δημιούργησε στη Ρόδο η ισχυρή βροχόπτωση που κάλυψε το μεγαλύτερο μέρος του νησιού και η οποία διήρκησε για περισσότερο από μία ώρα στην πλειονότητα των περιοχών της Ρόδου.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με την rodiaki, τα προβλήματα εντοπίστηκαν σε κεντρικούς δρόμους στην πόλη της Ρόδου, στο οδικό δίκτυο Ρόδου-Λίνδου και Ρόδου-Καμείρου, αλλά κυρίως στον δρόμο έξω από το αεροδρόμιο, ο οποίος μετετράπη σε ποτάμι με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν προβλήματα στη μετακίνηση των οδηγών από το σημείο εκείνο.

Πολλές υπαίθριες τουριστικές επιχειρήσεις και καταστήματα, επίσης, αντιμετώπισαν προβλήματα λόγω της βροχόπτωσης σε Ρόδο, Λίνδο, Φαληράκι, Ιαλυσό αλλά και άλλες περιοχές όπου οι ιδιοκτήτες αναγκάστηκαν σχεδόν να σταματήσουν τη λειτουργία τους μέχρι να σταματήσει η βροχή.

#ΚΑΙΡΟΣ #ΒΡΟΧΕΣ #ΡΟΔΟΣ

 

 

​ 

 

Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις 

Δημοφιλή Θέματα

Latest from Blog

«Μην σε γ@μ@σ@ πατσαβούρα, π@@τ@ν@, χοντρή»: Αδιανόητος τσακωμός γυναικών μέσα σε συρμό του Προαστιακού! (video)

Καυγάς σε Προαστιακό: Η αλήθεια είναι πως στην μετά covid επόχη ζούμε στην χώρα της παράνοιας. Σαν να μην τσίμπησε όλους μια μύγα τσετσέ. Κάπως έτσι και οι γυναίκες που θα δούμε στο παρακάτω βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου. Ένας επικός τσακωμός μέσα σε συρμό του Προαστικού με…

Συγκινεί ο Δημήτρης Σταρόβας στην πρώτη του εμφάνιση στη σκηνή, μετά την περιπέτεια με την υγεία του (video)

Στο Αμφιθέατρο Σχολής Τυφλών στην Κύπρο βρέθηκε χθες (3/9) ο Δημήτρης Σταρόβας, στην πρώτη του εμφάνιση πάνω στη σκηνή μετά το εγκεφαλικό που υπέστη τον Μάιο. Αφορμή στάθηκαν τα 33 χρόνια από την ίδρυση του συγκροτήματος «Άγαμοι Θύται». Ο Τάσος Τρύφωνος, που ήταν μεταξύ των θεατών, απαθανάτισε με το κινητό…